Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toszkán sült lazac

0
25 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
lazac
1 csipet
ízlés szerint só
1 csipet
ízlés szerint bors
4 ek
olívaolaj
2 ek
vaj
2 gerezd
fokhagyma
3 tk
kapribogyó
15 dkg
koktélparadicsom
2.5 dl
tejszín
1 dl
víz
7 dkg
parmezán sajt
10 dkg
bébi spenót

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
496.96 kcal
Szénhidrát
8.52 g
Fehérje
39.39 g
Zsír
33.68 g
Telített zsírok
10 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

25 perc
1. lépés
8 perc
A lazacszeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat és mindkét oldalukat 3-3 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Kivesszük őket és félretesszük.
2. lépés
3 perc
Ugyanebbe a serpenyőbe beletesszük a vajat, majd az apróra vágott fokhagymát és kapribogyót. 2-3 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a koktélparadicsomokat, amelyek közül a nagyobbakat félbevágjuk.
3. lépés
10 perc
Amint a paradicsomok elkezdenek megpuhulni és a héjuk elkezd ráncosodni, elkeverjük a tejszínt a vízzel és a tasak tartalmával, majd a paradicsomokra öntjük. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
4. lépés
2 perc
Legvégül belekeverjük a reszelt sajtot és a bébispenótot.
5. lépés
2 perc
A szósszal együtt melegen tálaljuk a lazacot.
Toszkán sült lazac

1. lépés 5

A lazacszeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat és mindkét oldalukat 3-3 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Kivesszük őket és félretesszük.

Toszkán sült lazac

2. lépés 5

Ugyanebbe a serpenyőbe beletesszük a vajat, majd az apróra vágott fokhagymát és kapribogyót. 2-3 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a koktélparadicsomokat, amelyek közül a nagyobbakat félbevágjuk.

Toszkán sült lazac

3. lépés 5

Amint a paradicsomok elkezdenek megpuhulni és a héjuk elkezd ráncosodni, elkeverjük a tejszínt a vízzel és a tasak tartalmával, majd a paradicsomokra öntjük. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.

Toszkán sült lazac

4. lépés 5

Legvégül belekeverjük a reszelt sajtot és a bébispenótot.

Toszkán sült lazac

5. lépés 5

A szósszal együtt melegen tálaljuk a lazacot.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév