Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

0
60 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
30 dkg
afrikai harcsa
2 csomag
leveles tészta
1 db
tojássárgája
10 dkg
mozzarella
1 gerezd
fokhagyma
1 db
fehérrépa
1 db
sárgarépa
1 csokor
petrezselyem
1 fej
vöröshagyma
0.5 db
citrom
1 ek
tejföl
1 csipet
feketebors
1 csipet
1 csésze
víz
1 kis darab
vaj
1 ek
olaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1058.83 kcal
Szénhidrát
70 g
Fehérje
29.44 g
Zsír
73.65 g
Telített zsírok
23.37 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

60 perc
1. lépés
5 perc
Sóval és borssal megszórjuk, citromlével meglocsoljuk a halat, majd állni hagyjuk.
2. lépés
1 perc
Előmelegítjük a sütőt 200 Celsius fokra.
3. lépés
6 perc
A vajat serpenyőben megolvasztjuk, ugyanannyi olajat adunk hozzá és a harcsadarabokat oldalanként 3-3 percig megpirítjuk, majd kivesszük és félretesszük.
4. lépés
4 perc
A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a répákat, majd 3-4 percig pirítjuk.
5. lépés
10 perc
Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a MAGGI Halászlékockát és 10 percig pároljuk.
6. lépés
10 perc
Pürésítjük, majd szitán áttörjük, és a tejföllel dúsítjuk.
7. lépés
3 perc
A leveles tésztából négy egyenlő darabot vágunk, mindegyiküket megszórjuk sajttal, rámorzsoljuk a halat, végül megszórjuk petrezselyemmel.
8. lépés
20 perc
Borítékszerűen összecsomagoljuk, hajtogatott felével lefelé fordítva sütőtálcára tesszük. Tetejét megkenjük nagyon kevés vízzel kikevert tojássárgájával és az előmelegített sütőben 20 perc alatt (vagy amíg a csomagok teteje aranysárga nem lesz) készre sütjük.
9. lépés
1 perc
Halászlé szósszal meglocsolva és tetszés szerinti zöldsalátával tálaljuk.
Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

1. lépés 9

Sóval és borssal megszórjuk, citromlével meglocsoljuk a halat, majd állni hagyjuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

2. lépés 9

Előmelegítjük a sütőt 200 Celsius fokra.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

3. lépés 9

A vajat serpenyőben megolvasztjuk, ugyanannyi olajat adunk hozzá és a harcsadarabokat oldalanként 3-3 percig megpirítjuk, majd kivesszük és félretesszük.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

4. lépés 9

A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a répákat, majd 3-4 percig pirítjuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

5. lépés 9

Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a MAGGI Halászlékockát és 10 percig pároljuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

6. lépés 9

Pürésítjük, majd szitán áttörjük, és a tejföllel dúsítjuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

7. lépés 9

A leveles tésztából négy egyenlő darabot vágunk, mindegyiküket megszórjuk sajttal, rámorzsoljuk a halat, végül megszórjuk petrezselyemmel.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

8. lépés 9

Borítékszerűen összecsomagoljuk, hajtogatott felével lefelé fordítva sütőtálcára tesszük. Tetejét megkenjük nagyon kevés vízzel kikevert tojássárgájával és az előmelegített sütőben 20 perc alatt (vagy amíg a csomagok teteje aranysárga nem lesz) készre sütjük.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

9. lépés 9

Halászlé szósszal meglocsolva és tetszés szerinti zöldsalátával tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév