Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tépett grillpulykás baguette

0
160perc
Könnyű
A pulled pork gyorsabb és könnyedebb verziója. Sok dolgod nincs vele, hiszen elég csak alaposan befűszerezned, majd betenni a sütőbe és megvárni hogy omlósra süljön a húst, amit aztán villával könnyedén szálaira szedhetsz majd.

Hozzávalók

-
5 adag
+

Ezt az ételt 5 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

75  dkg
pulykamell
5  ek
olaj
3  dl
sör
2.5  dl
húsleves
3  ek
ketchup
1  ek
méz
1  csomag
káposzta-saláta
2  ek
majonéz
2  ek
görög joghurt
1  ek
citromlé
1  tk
mustár
4  db
baguette

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
718.31 kcal
Fehérje
49.45 g
Szénhidrát
72.34 g
Telített zsírok
3.88 g
Zsír
22.93 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

160 perc
1. lépés
10 perc
A fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal, majd alaposan megkenjük vele a hús minden oldalát. Egy sütőbe is tehető edényt felforrósítunk, majd a hús minden oldalát körbepirítjuk benne.
2. lépés
120 perc
Ezután lehúzzuk a tűzről, hozzáöntjük a sört és a húslevest, majd lefedjük és 150 fokos sütőben két órát sütjük, amíg a hús olyan puha nem lesz, hogy szálaira esik.
3. lépés
15 perc
Ezután a húst kivesszük és az edényben maradt léhez hozzáadjuk a ketchupot és a mézet, majd nagy lángon addig forraljuk, amíg mártás állagúvá be nem sűrűsödik.
4. lépés
5 perc
A húst szálaira szedjük, majd összekeverjük a besűrített mártással.
5. lépés
5 perc
A majonézt a görög joghurttal, a citrom levével és a mustárral simára keverjük, majd összeforgatjuk a káposztás salátakeverékkel.
6. lépés
5 perc
A bagetteket megtöltjük a hússal és a káposztasalátával.
Tépett grillpulykás baguette

1. lépés 6

A fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal, majd alaposan megkenjük vele a hús minden oldalát. Egy sütőbe is tehető edényt felforrósítunk, majd a hús minden oldalát körbepirítjuk benne.

Tépett grillpulykás baguette

2. lépés 6

Ezután lehúzzuk a tűzről, hozzáöntjük a sört és a húslevest, majd lefedjük és 150 fokos sütőben két órát sütjük, amíg a hús olyan puha nem lesz, hogy szálaira esik.

Tépett grillpulykás baguette

3. lépés 6

Ezután a húst kivesszük és az edényben maradt léhez hozzáadjuk a ketchupot és a mézet, majd nagy lángon addig forraljuk, amíg mártás állagúvá be nem sűrűsödik.

Tépett grillpulykás baguette

4. lépés 6

A húst szálaira szedjük, majd összekeverjük a besűrített mártással.

Tépett grillpulykás baguette

5. lépés 6

A majonézt a görög joghurttal, a citrom levével és a mustárral simára keverjük, majd összeforgatjuk a káposztás salátakeverékkel.

Tépett grillpulykás baguette

6. lépés 6

A bagetteket megtöltjük a hússal és a káposztasalátával.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév