Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Szegedi halászlé

0
75 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

3 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
10 g
paprika
40 dkg
afrikai harcsa
10 dkg
halikra
3 ek
olaj
10 dkg
TV paprika
1 kg
ponty
1.6 l
víz
1 ek
fűszerpaprika
1 db
paradicsom
4 fej
vöröshagyma
10 dkg
haltej
1 csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
577.11 kcal
Szénhidrát
10.02 g
Fehérje
61.43 g
Zsír
31.25 g
Telített zsírok
5.48 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

75 perc
1. lépés
5 perc
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel.
2. lépés
60 perc
Beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
3. lépés
5 perc
Az így elkészített alaplevet áttörjük, majd sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk.
4. lépés
1 perc
Beletesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a kimagozott, feldarabolt paprikákat.
5. lépés
3 perc
Belekeverjük a fűszerpaprikát, majd visszaforraljuk, hozzáadjuk a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.
6. lépés
1 perc
Ízlés szerint ikrát és a haltejet is tehetünk bele, ezeket az utolsó 10 percben főzzük hozzá.
Szegedi halászlé

1. lépés 6

Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel.

Szegedi halászlé

2. lépés 6

Beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.

Szegedi halászlé

3. lépés 6

Az így elkészített alaplevet áttörjük, majd sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk.

Szegedi halászlé

4. lépés 6

Beletesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a kimagozott, feldarabolt paprikákat.

Szegedi halászlé

5. lépés 6

Belekeverjük a fűszerpaprikát, majd visszaforraljuk, hozzáadjuk a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.

Szegedi halászlé

6. lépés 6

Ízlés szerint ikrát és a haltejet is tehetünk bele, ezeket az utolsó 10 percben főzzük hozzá.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév