Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
"Svéd" gombasaláta másképp

"Svéd" gombasaláta másképp

(0)
35 perc
Könnyű
Köszönjük a receptet a Citromdisznó blognak. A recept nevében nem véletlenül van idézőjelben a "svéd" jelző, ugyanis a fűszerezése eltérő a klasszikus svéd gombasalátától, viszont ugyanúgy paradicsomos alapú. Érdemes tenni egy próbát vele.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Bolognai spagetti alap
1  ek
olaj
100  g
paradicsompüré
2  dl
forró víz
1000  g
csiperkegomba
2  gerezd
fokhagyma
1  csokor
petrezselyem zöld
2  közepes
vöröshagyma
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
25.3 g
Energia
160.2 kcal
Zsír
4.8 g
Fehérje
7.7 g
Telített zsírok
0.6 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

35 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, az utolsó egy perceben hozzáadjuk a nagyon apróra vágott fokhagymát is.
  • 2. lépés

    10 perc
    A csiperkét megmossuk, feldaraboljuk és a hagymához adjuk. Addig pároljuk, amíg az összes lé el nem forr alóla.
  • 3. lépés

    5 perc
    Hozzáadjuk a paradicsompürét. Rászórjuk a Maggi alapot és felöntjük hideg vízzel.
  • 4. lépés

    15 perc
    Amikor a mártás besűrűsödik, már készen is van. Petrezselyemmel tálaljuk.
"Svéd" gombasaláta másképp

1. lépés 4

A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, az utolsó egy perceben hozzáadjuk a nagyon apróra vágott fokhagymát is.

"Svéd" gombasaláta másképp

2. lépés 4

A csiperkét megmossuk, feldaraboljuk és a hagymához adjuk. Addig pároljuk, amíg az összes lé el nem forr alóla.

"Svéd" gombasaláta másképp

3. lépés 4

Hozzáadjuk a paradicsompürét. Rászórjuk a Maggi alapot és felöntjük hideg vízzel.

"Svéd" gombasaláta másképp

4. lépés 4

Amikor a mártás besűrűsödik, már készen is van. Petrezselyemmel tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
7 + 9 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • 300 kcal alatt
  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • Ebéd
  • Előételek
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • gomba
  • Hétköznap
  • könnyed fogás
  • Köret
  • Magas rosttartalmú
  • Rostforrás
  • Saláta
  • Saláta
  • Új egészség
  • uzsonna
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET