Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sült kápia paprika krémleves

0
40 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 ek
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
80 dkg
kápia paprika
20 dkg
burgonya
1 kis
vöröshagyma
2 ek
tejföl
1 l
forró víz
2 ek
olaj
1 csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
204.14 kcal
Fehérje
4.42 g
Szénhidrát
27.17 g
Telített zsírok
1.23 g
Zsír
8.75 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
5 perc
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A burgonyákat felkarikázzuk.
2. lépés
5 perc
A paprikát megmossuk és sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 40-45 percig sütjük, félidőnél egyszer megfordítva. Ne ijedjünk meg, amikor a paprikák héja foltokban feketedni kezd, ez jelzi, hogy  már puhára sültek.
3. lépés
5 perc
A sütőből kivett paprikákat egy tálba rakjuk, szorosan lefolpackozzuk és 15 percig állni hagyjuk.
4. lépés
5 perc
Közben a hagymát apróra vágjuk, megfuttatjuk és folyamatosan kevergetve üvegesre pároljuk az olajon.
5. lépés
5 perc
A paprikák csumáját kiszedjük, héjukat lehúzzuk és a hagymához adjuk. Beletesszük a burgonyát is, majd a zöldségeket felöntjük a vízzel.
6. lépés
5 perc
Forrás után hozzáadunk egy evőkanálnyi MAGGI Ízvarázst, majd az egészet fedő alatt, a burgonya puhulásáig főzzük.
7. lépés
10 perc
A tűzről lehúzva botmixerrel összeturmixoljuk, közben hozzáadjuk a frissen őrölt borsot és a tejfölt. Melegében tálaljuk!
Sült kápia paprika krémleves

1. lépés 7

A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A burgonyákat felkarikázzuk.

Sült kápia paprika krémleves

2. lépés 7

A paprikát megmossuk és sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 40-45 percig sütjük, félidőnél egyszer megfordítva. Ne ijedjünk meg, amikor a paprikák héja foltokban feketedni kezd, ez jelzi, hogy  már puhára sültek.

Sült kápia paprika krémleves

3. lépés 7

A sütőből kivett paprikákat egy tálba rakjuk, szorosan lefolpackozzuk és 15 percig állni hagyjuk.

Sült kápia paprika krémleves

4. lépés 7

Közben a hagymát apróra vágjuk, megfuttatjuk és folyamatosan kevergetve üvegesre pároljuk az olajon.

Sült kápia paprika krémleves

5. lépés 7

A paprikák csumáját kiszedjük, héjukat lehúzzuk és a hagymához adjuk. Beletesszük a burgonyát is, majd a zöldségeket felöntjük a vízzel.

Sült kápia paprika krémleves

6. lépés 7

Forrás után hozzáadunk egy evőkanálnyi MAGGI Ízvarázst, majd az egészet fedő alatt, a burgonya puhulásáig főzzük.

Sült kápia paprika krémleves

7. lépés 7

A tűzről lehúzva botmixerrel összeturmixoljuk, közben hozzáadjuk a frissen őrölt borsot és a tejfölt. Melegében tálaljuk!

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév