Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sült hal zöldfűszeres mártásban

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

100 g
tejszín
40 dkg
tőkehal filé

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
293.81 kcal
Szénhidrát
11.24 g
Fehérje
38.72 g
Zsír
9.34 g
Telített zsírok
4.06 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A halszeleteket egy jénai tálba tesszük.
2. lépés
10 perc
A tasak tartalmát elkeverjük 0,5 dl vízzel és 2 dl tejszínnel, majd alacsony lángon folyamatos keverés mellett felfőzzük.
3. lépés
15 perc
Az elkészült zöldfűszeres szószt a halszeletekre öntjük, majd előmelegített sütőben 200 fokon (légkeveréssel 170 fokon) kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Sült hal zöldfűszeres mártásban

1. lépés 3

A halszeleteket egy jénai tálba tesszük.

Sült hal zöldfűszeres mártásban

2. lépés 3

A tasak tartalmát elkeverjük 0,5 dl vízzel és 2 dl tejszínnel, majd alacsony lángon folyamatos keverés mellett felfőzzük.

Sült hal zöldfűszeres mártásban

3. lépés 3

Az elkészült zöldfűszeres szószt a halszeletekre öntjük, majd előmelegített sütőben 200 fokon (légkeveréssel 170 fokon) kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév