Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

0
90 perc
Közepes

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
sertés tarja
6 db
újkrumpli
2 gerezd
fokhagyma
1 db
lilahagyma
2 db
fehérrépa
2 db
sárgarépa
3 kis
kaliforniai paprika
20 g
snidling
5 ek
olívaolaj
1.5 dl
tej
2 ek
vaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1061.85 kcal
Fehérje
64.82 g
Szénhidrát
47.53 g
Telített zsírok
19.56 g
Zsír
67.82 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

90 perc
1. lépés
5 perc
Előkészítjük a pácot, amihez 5 evőkanál olajban elkeverjük a MAGGI Sertés fűszerkeveréket.
2. lépés
30 perc
Beleforgatjuk a tarjaszeleteket a páclébe és 30 percig hagyjuk pihenni.
3. lépés
10 perc
Amíg összeérnek az ízek, előkészítjük a burgonyapürét. A megpucolt és felkockázott krumplit forrásban lévő, ízlés szerint sózott vízbe tesszük.
4. lépés
1 perc
Előmelegítjük a sütőt 180°-ra.
5. lépés
40 perc
A pácolás után a húst és a felszeletelt zöldségeket tepsibe rakjuk, amit alufóliával lefedünk és 30 percre a sütőbe tesszük. Majd további 10 percig sütjük a húst és a zöldségeket alufólia nélkül, hogy megpiruljanak.
6. lépés
2 perc
Villapróba után a megpuhult krumplit kivesszük a vízből és leszűrjük, utána a vajat és a tejet folyamatosan adagolva összenyomjuk, majd csomómentesre keverjük.
7. lépés
1 perc
A burgonyapüré tetejére friss snidlinget vágunk, meglocsoljuk a hús szószával.
8. lépés
1 perc
A hús és a zöldségek elkészülte után pedig tálaljuk a fogást.
Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

1. lépés 8

Előkészítjük a pácot, amihez 5 evőkanál olajban elkeverjük a MAGGI Sertés fűszerkeveréket.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

2. lépés 8

Beleforgatjuk a tarjaszeleteket a páclébe és 30 percig hagyjuk pihenni.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

3. lépés 8

Amíg összeérnek az ízek, előkészítjük a burgonyapürét. A megpucolt és felkockázott krumplit forrásban lévő, ízlés szerint sózott vízbe tesszük.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

4. lépés 8

Előmelegítjük a sütőt 180°-ra.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

5. lépés 8

A pácolás után a húst és a felszeletelt zöldségeket tepsibe rakjuk, amit alufóliával lefedünk és 30 percre a sütőbe tesszük. Majd további 10 percig sütjük a húst és a zöldségeket alufólia nélkül, hogy megpiruljanak.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

6. lépés 8

Villapróba után a megpuhult krumplit kivesszük a vízből és leszűrjük, utána a vajat és a tejet folyamatosan adagolva összenyomjuk, majd csomómentesre keverjük.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

7. lépés 8

A burgonyapüré tetejére friss snidlinget vágunk, meglocsoljuk a hús szószával.

Sült, fűszeres tarjaszelet velesült zöldségekkel és krumplipürével

8. lépés 8

A hús és a zöldségek elkészülte után pedig tálaljuk a fogást.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév