Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sólet

0
200 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 kocka
Maggi Magyaros pörköltszaftkocka
5 gerezd
fokhagyma
2 fej
vöröshagyma
2 ek
fűszerpaprika
12 dl
víz
70 g
sűrített paradicsom
1 ek
kömény
1 ek
méz
1 tk
mustár
40 dkg
bab
4 db
burgonya
15 dkg
gersli
30 dkg
pulykacomb

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
392.49 kcal
Szénhidrát
61.94 g
Fehérje
28.26 g
Zsír
4.93 g
Telített zsírok
1.23 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

200 perc
1. lépés
10 perc
Egy serpenyőben kevés olajon párold puhára a meghámozott, vékonyra szeletelt vöröshagymát, majd add hozzá a vékonyra szeletelt fokhagymát is.
2. lépés
1 perc
Borítsd a serpenyő tartalmát egy nagy lábosba.
3. lépés
9 perc
Terítsd le a babbal, aztán a burgonyával, szórd meg a fűszerekkel, csorgasd meg a mézzel. Öntsd rá a kevés vízzel kikevert sűrített paradicsomot, add hozzá a Maggi pörköltszaft kockát, helyezd rá a húst, végül szórd meg a gerslivel. Keverd össze és öntsd fel a maradék vízzel.
4. lépés
180 perc
Főzd lassú tűzön legalább 3 órán át, vagy amíg a bab megpuhul. A folyadékot pótold, ha szükséges.
Sólet

1. lépés 4

Egy serpenyőben kevés olajon párold puhára a meghámozott, vékonyra szeletelt vöröshagymát, majd add hozzá a vékonyra szeletelt fokhagymát is.

Sólet

2. lépés 4

Borítsd a serpenyő tartalmát egy nagy lábosba.

Sólet

3. lépés 4

Terítsd le a babbal, aztán a burgonyával, szórd meg a fűszerekkel, csorgasd meg a mézzel. Öntsd rá a kevés vízzel kikevert sűrített paradicsomot, add hozzá a Maggi pörköltszaft kockát, helyezd rá a húst, végül szórd meg a gerslivel. Keverd össze és öntsd fel a maradék vízzel.

Sólet

4. lépés 4

Főzd lassú tűzön legalább 3 órán át, vagy amíg a bab megpuhul. A folyadékot pótold, ha szükséges.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév