Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sertéssült almás-fűszeres lilakáposztával

0
60 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

80 dkg
sertéslapocka
60 dkg
lilakáposzta
15 dkg
alma
4 ek
olaj
2 tk
barnacukor
1 g
feketebors
1 csipet
fahéj
1 dl
forró víz
1 csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
451.56 kcal
Fehérje
43.21 g
Szénhidrát
19.45 g
Telített zsírok
3.92 g
Zsír
22.36 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

60 perc
1. lépés
20 perc
A sertéshúst szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk. Bedörzsöljük a MAGGI Sertés fűszerkeverékkel, 30 percig állni hagyjuk.
2. lépés
5 perc
A káposztát vékonyan felszeleteljük, az almát felkockázzuk.
3. lépés
10 perc
A zöldséget és gyümölcsöt a felforrósított 2 evőkanál olajra dobjuk, enyhén sózzuk. Óvatosan átforgatjuk, hozzáadjuk a fűszereket és puhára pároljuk.
4. lépés
25 perc
Közben a húst hirtelen mindkét oldalán pirosra sütjük a maradék olajon, ízlés szerint sózzuk majd kevés vizet aláöntve 20-25 percig pároljuk.
Sertéssült almás-fűszeres lilakáposztával

1. lépés 4

A sertéshúst szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk. Bedörzsöljük a MAGGI Sertés fűszerkeverékkel, 30 percig állni hagyjuk.

Sertéssült almás-fűszeres lilakáposztával

2. lépés 4

A káposztát vékonyan felszeleteljük, az almát felkockázzuk.

Sertéssült almás-fűszeres lilakáposztával

3. lépés 4

A zöldséget és gyümölcsöt a felforrósított 2 evőkanál olajra dobjuk, enyhén sózzuk. Óvatosan átforgatjuk, hozzáadjuk a fűszereket és puhára pároljuk.

Sertéssült almás-fűszeres lilakáposztával

4. lépés 4

Közben a húst hirtelen mindkét oldalán pirosra sütjük a maradék olajon, ízlés szerint sózzuk majd kevés vizet aláöntve 20-25 percig pároljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév