Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Roston csirkés fűszervajas saláta

0
80 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 cső
kukorica
6 ek
olívaolaj
2 db
csirkemell
0.5 
sárgadinnye
15 dkg
bacon
5 dkg
lilahagyma
10 dkg
madársaláta
10 dkg
kaliforniai paprika
40 g
lime

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
539.08 kcal
Telített zsírok
8.69 g
Szénhidrát
6.96 g
Zsír
40 g
Fehérje
36.5 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

80 perc
1. lépés
60 perc
A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, és a 3 ek. olajjal elkevert fűszerkeverékkel bepácoljuk egy órára.
2. lépés
5 perc
A bacont kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd a tejeskukoricát együtt megpirítjuk (A kukoricát 2 percenként forgassuk el egy kicsivel, így grillezzük körbe.)
3. lépés
5 perc
Felszeleteljük a zöldségeket:  A kukoricaszemeket vágjuk le a csőről egy éles késsel. A sárgadinnyét 2x1 cm-es darabokra, a lilahagymát nagyon apró kockákra, a paprikát 2x0,5cm-es darabokra vágjuk.
4. lépés
5 perc
A húst a grillen pár perc alatt átpirítjuk.
5. lépés
2 perc
A fűszervajhoz való fűszerkeveréket elkeverjük 3 ek olívaolajjal, és hozzáadunk egy ek. lime levet.
6. lépés
3 perc
A madársalátát egy nagy tálba helyezzük, átforgatjuk a zöldségekkel-dinnyével, hozzáadjuk a húst és a bacont, meglocsoljuk az öntettel, tálaláskor egy-egy lime gerezddel díszítjük.
Roston csirkés fűszervajas saláta

1. lépés 6

A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, és a 3 ek. olajjal elkevert fűszerkeverékkel bepácoljuk egy órára.

Roston csirkés fűszervajas saláta

2. lépés 6

A bacont kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd a tejeskukoricát együtt megpirítjuk (A kukoricát 2 percenként forgassuk el egy kicsivel, így grillezzük körbe.)

Roston csirkés fűszervajas saláta

3. lépés 6

Felszeleteljük a zöldségeket:  A kukoricaszemeket vágjuk le a csőről egy éles késsel. A sárgadinnyét 2x1 cm-es darabokra, a lilahagymát nagyon apró kockákra, a paprikát 2x0,5cm-es darabokra vágjuk.

Roston csirkés fűszervajas saláta

4. lépés 6

A húst a grillen pár perc alatt átpirítjuk.

Roston csirkés fűszervajas saláta

5. lépés 6

A fűszervajhoz való fűszerkeveréket elkeverjük 3 ek olívaolajjal, és hozzáadunk egy ek. lime levet.

Roston csirkés fűszervajas saláta

6. lépés 6

A madársalátát egy nagy tálba helyezzük, átforgatjuk a zöldségekkel-dinnyével, hozzáadjuk a húst és a bacont, meglocsoljuk az öntettel, tálaláskor egy-egy lime gerezddel díszítjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév