Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

0
45 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

25 dkg
hal
1 db
tojás
2 db
újhagyma
3 ek
zsemlemorzsa
1 tk
mustár
1 tk
4 dl
tejszín
1 dl
víz

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
12.15 g
Telített zsírok
1.79 g
Energia
173.11 kcal
Zsír
7.34 g
Fehérje
13.62 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
10 perc
A halpogácsához a hozzávalókat (hal, tojás, újhagyma, zsemlemorzsa, mustár, só) késes betétű robotgépbe tesszük és alaposan összedolgozzuk. Egy jó formázható masszát kell kapnunk, így ha túl folyós lenne, nyugodtan adjuk hozzá plusz zsemlemorzsát.
2. lépés
25 perc
A masszából vizes kézzel gombócokat formázunk és sütőpapírral kibélelt tepsire fektetjük őket. 200 fokos sütőben 25 perc alatt aranybarnára pirítjuk őket.
3. lépés
5 perc
A mártáshoz a tejszínt és a vizet egy edényben simára keverjük a tasak tartalmával, majd közepes lángon sűrűre főzzük.
4. lépés
5 perc
A megsült halfasírtokat a zöldfűszeres szósszal meglocsolva tálaljuk.
Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

1. lépés 4

A halpogácsához a hozzávalókat (hal, tojás, újhagyma, zsemlemorzsa, mustár, só) késes betétű robotgépbe tesszük és alaposan összedolgozzuk. Egy jó formázható masszát kell kapnunk, így ha túl folyós lenne, nyugodtan adjuk hozzá plusz zsemlemorzsát.

Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

2. lépés 4

A masszából vizes kézzel gombócokat formázunk és sütőpapírral kibélelt tepsire fektetjük őket. 200 fokos sütőben 25 perc alatt aranybarnára pirítjuk őket.

Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

3. lépés 4

A mártáshoz a tejszínt és a vizet egy edényben simára keverjük a tasak tartalmával, majd közepes lángon sűrűre főzzük.

Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

4. lépés 4

A megsült halfasírtokat a zöldfűszeres szósszal meglocsolva tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév