Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ropogós bundázott csirke édes-savanyú szósszal

0
40perc
Könnyű
Ha szereted, a kínai büfék bundázott csirkéjét, akkor ez a recept biztosan kedvenc lesz nálad! Köretnek készíts hozzá zöldséges rizst vagy pirított üvegtésztát.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40  dkg
csirkemell
1  csipet
12  dkg
finomliszt
12  dkg
étkezési keményítő
1  db
tojás
1  tk
szódabikarbóna
1  tk
2  dl
víz
5  ek
olaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
596.48 kcal
Szénhidrát
66.07 g
Fehérje
28.03 g
Zsír
22.16 g
Telített zsírok
3.72 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
10 perc
A nagyobb kockára vágott csirkemellet sózzuk, majd két evőkanál liszttel elkeverjük.
2. lépés
10 perc
A maradék lisztből, keményítőből, tojásból, szódabikarbónából, sóból és annyi vízből egy tésztát keverünk, hogy jó sűrű, palacsintatésztát kapjunk.
3. lépés
15 perc
A csirkekockákat egyesével a tésztába mártjuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük.
4. lépés
5 perc
Az édes-savanyú szószt egy serpenyőben felforrósítjuk, beleforgatjuk a kisütött csirkéket, majd tálaljuk.
Ropogós bundázott csirke édes-savanyú szósszal

1. lépés 4

A nagyobb kockára vágott csirkemellet sózzuk, majd két evőkanál liszttel elkeverjük.

Ropogós bundázott csirke édes-savanyú szósszal

2. lépés 4

A maradék lisztből, keményítőből, tojásból, szódabikarbónából, sóból és annyi vízből egy tésztát keverünk, hogy jó sűrű, palacsintatésztát kapjunk.

Ropogós bundázott csirke édes-savanyú szósszal

3. lépés 4

A csirkekockákat egyesével a tésztába mártjuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük.

Ropogós bundázott csirke édes-savanyú szósszal

4. lépés 4

Az édes-savanyú szószt egy serpenyőben felforrósítjuk, beleforgatjuk a kisütött csirkéket, majd tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév