Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rókagombás csirkemell zöld galuskával

0
35 perc
Közepes

Hozzávalók

-
3 adag
+

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

3 db
újhagyma
3 db
csirkemell
5 ek
étolaj
250 g
finomliszt
7 dl
víz
1 db
tojás
2 csokor
petrezselyem zöld
1 ek
mascarpone

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
871.5 kcal
Szénhidrát
66.85 g
Fehérje
72.7 g
Zsír
35.59 g
Telített zsírok
5.86 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
1 perc
A petrezselyem zöldet forrásban lévő vízbe tesszük, 40 másodperc forralás után hideg vízben lehűtjük, így igazán élénk színe marad.
2. lépés
20 perc
4 dl vízzel összeturmixoljuk a blansírozott petrezselymet. A lisztel, tojással, sóval összekeverjük, forrásban lévő enyhén sós vízbe szaggatjuk. Ha megfőtt hideg folyó vízzel átmossuk.
3. lépés
3 perc
3 dl vízben elkeverjük a rókagombás levesport, felforraljuk, beleszórjuk a karikára vágott újhagymát, és beleforraljuk a mascarponét.
4. lépés
10 perc
A csirkemellek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon aranybarnára sütjük.
5. lépés
1 perc
Tálaláskor a tányérra tesszük a visszamelegített zöld galuskát, mellé a rókagomba mártást, rá a csirkemelleket.
Rókagombás csirkemell zöld galuskával

1. lépés 5

A petrezselyem zöldet forrásban lévő vízbe tesszük, 40 másodperc forralás után hideg vízben lehűtjük, így igazán élénk színe marad.

Rókagombás csirkemell zöld galuskával

2. lépés 5

4 dl vízzel összeturmixoljuk a blansírozott petrezselymet. A lisztel, tojással, sóval összekeverjük, forrásban lévő enyhén sós vízbe szaggatjuk. Ha megfőtt hideg folyó vízzel átmossuk.

Rókagombás csirkemell zöld galuskával

3. lépés 5

3 dl vízben elkeverjük a rókagombás levesport, felforraljuk, beleszórjuk a karikára vágott újhagymát, és beleforraljuk a mascarponét.

Rókagombás csirkemell zöld galuskával

4. lépés 5

A csirkemellek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon aranybarnára sütjük.

Rókagombás csirkemell zöld galuskával

5. lépés 5

Tálaláskor a tányérra tesszük a visszamelegített zöld galuskát, mellé a rókagomba mártást, rá a csirkemelleket.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév