Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A petrezselyem zöldet forrásban lévő vízbe tesszük, 40 másodperc forralás után hideg vízben lehűtjük, így igazán élénk színe marad.
4 dl vízzel összeturmixoljuk a blansírozott petrezselymet. A lisztel, tojással, sóval összekeverjük, forrásban lévő enyhén sós vízbe szaggatjuk. Ha megfőtt hideg folyó vízzel átmossuk.
3 dl vízben elkeverjük a rókagombás levesport, felforraljuk, beleszórjuk a karikára vágott újhagymát, és beleforraljuk a mascarponét.
A csirkemellek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon aranybarnára sütjük.
Tálaláskor a tányérra tesszük a visszamelegített zöld galuskát, mellé a rókagomba mártást, rá a csirkemelleket.