Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rizottóval töltött gombafejek

0
46perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1  ek
olaj
50  g
vöröshagyma
7  dl
víz
25  g
vaj
8  fej
gomba
5  dkg
reszelt sajt

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
241.88 kcal
Szénhidrát
25.03 g
Fehérje
7.45 g
Zsír
12.75 g
Telített zsírok
6.13 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

46 perc
1. lépés
5 perc
Az olajat egy edényben felhevítjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pároljuk.
2. lépés
1 perc
Hozzáadjuk a rizottót és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.
3. lépés
15 perc
Hozzáadunk 7 dl hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, majd összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig.
4. lépés
5 perc
Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.
5. lépés
20 perc
A gombák tönkjeit kivágjuk, majd megtöltjük őket a rizottóval. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, majd 200 fokos sütőben 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Rizottóval töltött gombafejek

1. lépés 5

Az olajat egy edényben felhevítjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pároljuk.

Rizottóval töltött gombafejek

2. lépés 5

Hozzáadjuk a rizottót és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.

Rizottóval töltött gombafejek

3. lépés 5

Hozzáadunk 7 dl hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, majd összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig.

Rizottóval töltött gombafejek

4. lépés 5

Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.

Rizottóval töltött gombafejek

5. lépés 5

A gombák tönkjeit kivágjuk, majd megtöltjük őket a rizottóval. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, majd 200 fokos sütőben 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév