A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az olajat egy edényben felhevítjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pároljuk.
2. lépés
1 perc
Hozzáadjuk a rizottót és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.
3. lépés
15 perc
Hozzáadunk 7 dl hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, majd összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig.
4. lépés
5 perc
Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.
5. lépés
20 perc
A gombák tönkjeit kivágjuk, majd megtöltjük őket a rizottóval. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, majd 200 fokos sütőben 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
1. lépés
5
Az olajat egy edényben felhevítjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pároljuk.
2. lépés
5
Hozzáadjuk a rizottót és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.
3. lépés
5
Hozzáadunk 7 dl hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, majd összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig.
4. lépés
5
Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.
5. lépés
5
A gombák tönkjeit kivágjuk, majd megtöltjük őket a rizottóval. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, majd 200 fokos sütőben 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Hozzászólások 0