Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Öntsünk vizet egy lábasba, adjunk hozzá két darab Maggi Marhahúsleves-kockát, majd adjuk hozzá a hagymát, a fokhagymát és az apróra vágott, meghámozott gyömbért. Főzzük 5 percig.
Ezután adjuk hozzá a fűszereket – szegfűszeget, ánizst, fahéjat, borsot. Főzzük néhány percig. Adjunk hozzá halszószt, ha van. Forraljuk még néhány percig. Ezután távolítsuk el a gyömbért, az ánizst, a fahéjat és a hagymát, hogy tiszta levet kapjunk.
Helyezzük a főtt rizstésztát egy mély tányér közepére, és tegyük rá a vékonyra szeletelt marhahúst (a könnyebb szeletelés érdekében 30 percig tartsuk a fagyasztóban).
Adjuk hozzá a többi feltétet – apróra vágott koriander, metélőhagyma, chili, mungóbabcsíra –, és öntsük fel néhány kanál forró húslevessel – így a hús egy pillanat alatt kiolvad.