Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Petrezselymes-fokhagymás gomba

Petrezselymes-fokhagymás gomba

(0)
30 perc
Közepes

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Fokhagymás fűszerkeverék
70  dkg
csiperkegomba
1  csokor
petrezselyem
4  ek
olívaolaj
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
9.9 g
Energia
181.2 kcal
Zsír
15 g
Fehérje
4.5 g
Telített zsírok
2.1 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

30 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A gombákat alaposan megmossuk, a nagyobbakat felezzük.
  • 2. lépés

    10 perc
    Egy nagy serpenyőben felforrósítsuk az olajat és rádobjuk a gombát, majd nagy lángon megpirítjuk. Fontos, hogy nagy serpenyőt válasszunk, hogy a gombákat kényelmesen tudjuk majd összeforgatni a petrezselyemmel.
  • 3. lépés

    10 perc
    Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és saját levében, 8-10 perc alatt addig sütjük, míg a leve elpárolog.
  • 4. lépés

    5 perc
    Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem 3/4-ét, a gombát alaposan átforgatjuk benne, majd melegen vagy langyosan tálaljuk. Ekkor még meglocsolhatjuk egy kevés extra szűz olívaolajjal is, hogy a fűszeres szaftot az utolsó cseppig ki lehessen tunkolni mellőle.
Petrezselymes-fokhagymás gomba

1. lépés 4

A gombákat alaposan megmossuk, a nagyobbakat felezzük.

Petrezselymes-fokhagymás gomba

2. lépés 4

Egy nagy serpenyőben felforrósítsuk az olajat és rádobjuk a gombát, majd nagy lángon megpirítjuk. Fontos, hogy nagy serpenyőt válasszunk, hogy a gombákat kényelmesen tudjuk majd összeforgatni a petrezselyemmel.

Petrezselymes-fokhagymás gomba

3. lépés 4

Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és saját levében, 8-10 perc alatt addig sütjük, míg a leve elpárolog.

Petrezselymes-fokhagymás gomba

4. lépés 4

Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem 3/4-ét, a gombát alaposan átforgatjuk benne, majd melegen vagy langyosan tálaljuk. Ekkor még meglocsolhatjuk egy kevés extra szűz olívaolajjal is, hogy a fűszeres szaftot az utolsó cseppig ki lehessen tunkolni mellőle.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
6 + 2 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • 300 kcal alatt
  • Alacsony cukortartalmú
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Egyéb
  • Előétel
  • Előétel
  • európai
  • gomba
  • Hétvége
  • könnyű
  • Köret
  • mediterrán
  • ovo-lakto-vegetáriánus
  • Rostforrás
  • Saláta
  • Sült
  • Új egészség
  • Új egészség
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET