Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

(1)
37perc
Könnyű
Vásárold meg most!

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
MAGGI Rizottó Parmezános-sáfrányos szósszal
1  fej
vöröshagyma
25  g
vaj
700  ml
víz
4  szelet
csirkemell
4  tk
zöld pesztó
4  szelet
pármai sonka
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
3  ek
olaj
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
544.01 kcal
Fehérje
19.05 g
Szénhidrát
35.49 g
Telített zsírok
12.88 g
Zsír
36.4 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

37 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A MAGGI Rizottót az alábbiak szerint elkészítjük: Az összevágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk.
  • 2. lépés

    1 perc
    Hozzáadjuk a rizst és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.
  • 3. lépés

    15 perc
    Hozzáadunk 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig. Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.
  • 4. lépés

    5 perc
    A hússzeleteket mindkét oldalukon sózzuk-borsozzuk, majd az egyik felüket megkenjük egy-egy teáskanál pesztóval, ráfektetünk egy-egy szelet sonkát és fogpiszkálóval vagy hústűvel rátűzzük.
  • 5. lépés

    10 perc
    Egy serpenyőben olajat hevítünk és a sonkás felükkel lefelé elkezdjük megsütni benne a hússzeleteket. Ha a sonka megpirult, átfordítjuk és a másik felét is aranybarnára sütjük.
  • 6. lépés

    1 perc
    A megsütött húsokat a rizottóval együtt tálaljuk.
Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

1. lépés 6

A MAGGI Rizottót az alábbiak szerint elkészítjük: Az összevágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk.

Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

2. lépés 6

Hozzáadjuk a rizst és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.

Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

3. lépés 6

Hozzáadunk 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig. Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.

Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

4. lépés 6

A hússzeleteket mindkét oldalukon sózzuk-borsozzuk, majd az egyik felüket megkenjük egy-egy teáskanál pesztóval, ráfektetünk egy-egy szelet sonkát és fogpiszkálóval vagy hústűvel rátűzzük.

Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

5. lépés 6

Egy serpenyőben olajat hevítünk és a sonkás felükkel lefelé elkezdjük megsütni benne a hússzeleteket. Ha a sonka megpirult, átfordítjuk és a másik felét is aranybarnára sütjük.

Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

6. lépés 6

A megsütött húsokat a rizottóval együtt tálaljuk.

Recept letöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Csirke
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Második fogás
  • olasz
  • Rizs
  • Sertéshús
  • Tál
  • Teljes fogás
  • Vacsora

Köszönjük az értékelésed!

Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév
Mégsem
Elküldöm
További hozzászólások betöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Csirke
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Második fogás
  • olasz
  • Rizs
  • Sertéshús
  • Tál
  • Teljes fogás
  • Vacsora

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Csirke
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Második fogás
  • olasz
  • Rizs
  • Sertéshús
  • Tál
  • Teljes fogás
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Rizottóval töltött gombafejek

    Rizottóval töltött gombafejek

    46 perc Könnyű
  • Egészben sült karfiol parmezános-sáfrányos rizottóval

    Egészben sült karfiol parmezános-sáfrányos rizottóval

    63 perc Könnyű
  • Paprikás Rizottó tepsiben sütve, sertéskarajjal

    Paprikás Rizottó tepsiben sütve, sertéskarajjal

    55 perc Közepes
  • Rosé kacsamell rizottóval, gombamártással

    Rosé kacsamell rizottóval, gombamártással

    62 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET