Ezt az ételt 12 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A padlizsánok végét levágjuk, hüvelykujjnyi vastag karikákra, majd a karikákat további negyedekre vágjuk.
Besózzuk és konyhai törlőpapírral bélelt szűrőbe rakjuk fél órára, hogy lecsöpöghessen a leve.
Az olívaolajat elkeverjük a fűszerkeverékkel és beleforgatjuk a szárazra törölt padlizsánkockákat, ezt követően újabb fél órára pácolódni hagyjuk.
A padlizsánkockákat nyársra húzzuk és közepes tűzön forgatva, 10-12 perc alatt átsütjük. Sütés közben a maradék páccal kenegetjük.