
Padlizsánkrém
Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tápértékek megjelenítése
Elkészítés
1. lépés
40 perc2. lépés
20 perc3. lépés
10 perc4. lépés
60 perc5. lépés
1 perc
1. lépés 5
A sütőt előmelegítjük 180 fokra és a padlizsánokat egy tepsibe helyezve a sütőben 40-50 perc alatt puhára sütjük.

2. lépés 5
Amikor teljesen megpuhultak (a pontos idő méret függő) kivesszük a sütőből őket, hagyjuk kihűlni és meghámozzuk.

3. lépés 5
Turmixban vagy késese robotgéppel a padlizsánt összeaprítjuk, hozzáadjuk a levesalapot, az olajat, a tejfölt, a megpucolt és lereszelt fokhagymát és az egészet krémesre keverjük.

4. lépés 5
Azonnal tálaljuk, de hűtőben is pihentethetjük egy-két órát fogyasztás előtt.

5. lépés 5
Friss kenyérrel vagy pirítóssal a legfinomabb, de zöldségeket is mártogathatunk bele.
Recept letöltése
LetöltésFedezz fel még többet!
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Hozzászólások 0