Padlizsánkrém

(0)
131perc
Könnyű

Hozzávalók

-
8 adag
+

Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4  db
padlizsán
1.5  dl
olaj
1.5  ek
MAGGI Házias levesalap - Zöldség
1  gerezd
fokhagyma
1.5  dl
tejföl

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
232.43 kcal
Fehérje
2.6 g
Szénhidrát
8.97 g
Telített zsírok
4.36 g
Zsír
21.63 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

131 perc
1. lépés
40 perc
A sütőt előmelegítjük 180 fokra és a padlizsánokat egy tepsibe helyezve a sütőben 40-50 perc alatt puhára sütjük.
2. lépés
20 perc
Amikor teljesen megpuhultak (a pontos idő méret függő) kivesszük a sütőből őket, hagyjuk kihűlni és meghámozzuk.
3. lépés
10 perc
Turmixban vagy késese robotgéppel a padlizsánt összeaprítjuk, hozzáadjuk a levesalapot, az olajat, a tejfölt, a megpucolt és lereszelt fokhagymát és az egészet krémesre keverjük.
4. lépés
60 perc
Azonnal tálaljuk, de hűtőben is pihentethetjük egy-két órát fogyasztás előtt.
5. lépés
1 perc
Friss kenyérrel vagy pirítóssal a legfinomabb, de zöldségeket is mártogathatunk bele.
Padlizsánkrém

1. lépés 5

A sütőt előmelegítjük 180 fokra és a padlizsánokat egy tepsibe helyezve a sütőben 40-50 perc alatt puhára sütjük.

Padlizsánkrém

2. lépés 5

Amikor teljesen megpuhultak (a pontos idő méret függő) kivesszük a sütőből őket, hagyjuk kihűlni és meghámozzuk.

Padlizsánkrém

3. lépés 5

Turmixban vagy késese robotgéppel a padlizsánt összeaprítjuk, hozzáadjuk a levesalapot, az olajat, a tejfölt, a megpucolt és lereszelt fokhagymát és az egészet krémesre keverjük.

Padlizsánkrém

4. lépés 5

Azonnal tálaljuk, de hűtőben is pihentethetjük egy-két órát fogyasztás előtt.

Padlizsánkrém

5. lépés 5

Friss kenyérrel vagy pirítóssal a legfinomabb, de zöldségeket is mártogathatunk bele.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév