Milánói, gombás pulykaragu
20perc
Közepes
1 tasak
60 dkg
pulykamell
40 dkg
csiperkegomba
1 kis
vöröshagyma
4 dl
forró víz
4 ek
olaj
1 tk
só
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
367.69 kcal
Szénhidrát
12.63 g
Fehérje
39.21 g
Zsír
17.58 g
Telített zsírok
2.23 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
20 perc
1. lépés
2 perc
A pulykamellet két centis kockákra vágjuk.
2. lépés
3 perc
A gombát megtisztítjuk és mérettől függően negyedbe vagy félbe vágjuk.
3. lépés
5 perc
Miután megpucoltuk a hagymát, vágjuk apró darabokra és pároljuk üvegesre.
4. lépés
5 perc
Sózzuk, majd dobjuk rá a gombát és nagy lángon kevergetve adjuk hozzá a húst is, fehéredésig pirítsuk.
5. lépés
5 perc
Szórjuk meg a MAGGI Milánói Makaróni alappal, öntsük fel 4 dl vízzel és 15 percig kis lángon gyöngyöztetve pároljuk össze. Ha közben a szósz túlságosan besűrűsödne, kevés vízzel pótoljuk.
Hozzászólások 0