Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Marinált gombasaláta

Marinált gombasaláta

(0)
15 perc
Könnyű
A marinálás az élelmiszerek elkészítés előtti pácolását jelenti fűszerezett, legtöbbször valamilyen savas kémhatású folyadékban, ebben a receptben például fehérborecetben. Ha pillanatok alatt elkészíthető, ízekben gazdag gombasaláta receptet keresel, ne is nézelődj tovább - ez az étel biztos befutó lesz önmagában, de akár köretként is.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
60  dkg
csiperkegomba
2  gerezd
fokhagyma
2  kocka
Maggi Gombaleveskocka.
4  ek
olaj
6  ek
olívaolaj
3  ek
fehérborecet
0.5  ek
méz
2  ek
petrezselyem
1  tk
kaukkfű
1  tk
oregánó
1  g
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
10.6 g
Energia
374.2 kcal
Zsír
36.5 g
Fehérje
4 g
Telített zsírok
5 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

15 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    Egy serpenyőben 4 evőkanál olajat felmelegítünk, belemorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat és hozzáadjuk a félbevágott, megtisztított gombát.
  • 2. lépés

    5 perc
    A gombát 5-6 percig sütjük, amíg a leve el nem párolog.
  • 3. lépés

    4 perc
    Közben egy tálban elkeverjük a többi hozzávalót, a 6 evőkanál olajat, ecetet, az aprított fokhagymát, a mézet és fűszereket, majd belekeverjük a még forró gombát.
  • 4. lépés

    1 perc
    Tálalás előtt kóstoljuk meg és ízlés szerint sózzuk
Marinált gombasaláta

1. lépés 4

Egy serpenyőben 4 evőkanál olajat felmelegítünk, belemorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat és hozzáadjuk a félbevágott, megtisztított gombát.

Marinált gombasaláta

2. lépés 4

A gombát 5-6 percig sütjük, amíg a leve el nem párolog.

Marinált gombasaláta

3. lépés 4

Közben egy tálban elkeverjük a többi hozzávalót, a 6 evőkanál olajat, ecetet, az aprított fokhagymát, a mézet és fűszereket, majd belekeverjük a még forró gombát.

Marinált gombasaláta

4. lépés 4

Tálalás előtt kóstoljuk meg és ízlés szerint sózzuk

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
9 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • európai
  • Felső étel
  • gomba
  • könnyű
  • Köret
  • mediterrán
  • ovo-lakto-vegetáriánus
  • Saláta
  • Saláta
  • Sült
  • tavasz
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET