Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

0
90 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 kocka
Maggi Marhahúsleves-kocka
2 l
forró víz
70 g
búzadara
60 g
tojás
60 g
vaj
1 ek
petrezselyem
0.5 tk
1 ek
snidling

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
216.6 kcal
Fehérje
4.2 g
Szénhidrát
12.96 g
Telített zsírok
9.79 g
Zsír
16.56 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

90 perc
1. lépés
4 perc
A vajat keverjük habosra, adjuk hozzá a felvert tojást, majd a búzadarát.
2. lépés
56 perc
Az így elkészült masszát takarjuk le és hagyjuk állni egy órát, majd adjuk hozzá a zöldfűszereket (a snidlinget és a petrezselymet).
3. lépés
10 perc
Ezután teáskanállal szaggassunk belőle galuskákat és pihentessük még 10 percig.
4. lépés
5 perc
A vizet forraljuk fel, adjuk hozzá a MAGGI húsleveskockákat és főzzük 5 percig.
5. lépés
4 perc
A leves egyik felét tartsuk lassú forrásban és óvatosan eresszük bele a galuskákat.
6. lépés
10 perc
Mikor újra felforr és a galuskák feljönnek a tetejére, további 10 percig kis lángon főzzük őket. Egynél ellenőrizzük, teljesen átfőtt-e, majd szedjük tányérokba.
7. lépés
1 perc
Végül merjük rájuk a leves másik felét és így tálaljuk.
Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

1. lépés 7

A vajat keverjük habosra, adjuk hozzá a felvert tojást, majd a búzadarát.

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

2. lépés 7

Az így elkészült masszát takarjuk le és hagyjuk állni egy órát, majd adjuk hozzá a zöldfűszereket (a snidlinget és a petrezselymet).

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

3. lépés 7

Ezután teáskanállal szaggassunk belőle galuskákat és pihentessük még 10 percig.

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

4. lépés 7

A vizet forraljuk fel, adjuk hozzá a MAGGI húsleveskockákat és főzzük 5 percig.

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

5. lépés 7

A leves egyik felét tartsuk lassú forrásban és óvatosan eresszük bele a galuskákat.

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

6. lépés 7

Mikor újra felforr és a galuskák feljönnek a tetejére, további 10 percig kis lángon főzzük őket. Egynél ellenőrizzük, teljesen átfőtt-e, majd szedjük tányérokba.

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

7. lépés 7

Végül merjük rájuk a leves másik felét és így tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév