Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Korhely leves

0
45 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 g
1 ek
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
30 g
zabliszt
1 csésze
friss kapor
1 csipet
kömény
500 g
savanyúkáposzta
2 ek
sűrített paradicsom
2 db
babérlevél
1 l
forró víz
1 tk
fűszerpaprika
200 g
tejföl
200 g
vöröshagyma
3 gerezd
fokhagyma
150 g
csabai kolbász

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
5 perc
A kolbászt vékony karikákra vágjuk, ropogósra pirítjuk. A kisült zsírt egy lábosba szűrjük, a kolbászkarikákat egy papírtörlőre szedjük.
2. lépés
19 perc
A hagymát megpirítjuk a kolbász zsírján. Hozzáadjuk a fűszereket: babért, köményt, Ízvarázst, fokhagymát, sűrített paradicsomot, fűszerpaprikát és a kapor szárát. Átforgatjuk ezeket a hagymával, felöntjük egy liter vízzel, és teljesen puhára fűzzük.
3. lépés
15 perc
A babért eltávolítjuk, turmixgépbe öntjük a lábos tartalmát, hozzáadjuk a tejfölt és a zablisztet. Legmagasabb fokozaton teljesen krémesre pürésítjük. Az így elkészült leves alapot visszaöntjük a lábosba, hozzáadjuk az átmosott káposztát, felforraljuk.
4. lépés
5 perc
Ha szükséges, akkor még sózzuk, végül hozzáadjuk a finomra vágott kaprot.
5. lépés
1 perc
A levest a kolbász karikákkal, friss tejföllel és kaporral tálaljuk.
Korhely leves

1. lépés 5

A kolbászt vékony karikákra vágjuk, ropogósra pirítjuk. A kisült zsírt egy lábosba szűrjük, a kolbászkarikákat egy papírtörlőre szedjük.

Korhely leves

2. lépés 5

A hagymát megpirítjuk a kolbász zsírján. Hozzáadjuk a fűszereket: babért, köményt, Ízvarázst, fokhagymát, sűrített paradicsomot, fűszerpaprikát és a kapor szárát. Átforgatjuk ezeket a hagymával, felöntjük egy liter vízzel, és teljesen puhára fűzzük.

Korhely leves

3. lépés 5

A babért eltávolítjuk, turmixgépbe öntjük a lábos tartalmát, hozzáadjuk a tejfölt és a zablisztet. Legmagasabb fokozaton teljesen krémesre pürésítjük. Az így elkészült leves alapot visszaöntjük a lábosba, hozzáadjuk az átmosott káposztát, felforraljuk.

Korhely leves

4. lépés 5

Ha szükséges, akkor még sózzuk, végül hozzáadjuk a finomra vágott kaprot.

Korhely leves

5. lépés 5

A levest a kolbász karikákkal, friss tejföllel és kaporral tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév