A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A kolbászt vékony karikákra vágjuk, ropogósra pirítjuk. A kisült zsírt egy lábosba szűrjük, a kolbászkarikákat egy papírtörlőre szedjük.
2. lépés
19 perc
A hagymát megpirítjuk a kolbász zsírján. Hozzáadjuk a fűszereket: babért, köményt, Ízvarázst, fokhagymát, sűrített paradicsomot, fűszerpaprikát és a kapor szárát. Átforgatjuk ezeket a hagymával, felöntjük egy liter vízzel, és teljesen puhára fűzzük.
3. lépés
15 perc
A babért eltávolítjuk, turmixgépbe öntjük a lábos tartalmát, hozzáadjuk a tejfölt és a zablisztet. Legmagasabb fokozaton teljesen krémesre pürésítjük. Az így elkészült leves alapot visszaöntjük a lábosba, hozzáadjuk az átmosott káposztát, felforraljuk.
4. lépés
5 perc
Ha szükséges, akkor még sózzuk, végül hozzáadjuk a finomra vágott kaprot.
5. lépés
1 perc
A levest a kolbász karikákkal, friss tejföllel és kaporral tálaljuk.
1. lépés
5
A kolbászt vékony karikákra vágjuk, ropogósra pirítjuk. A kisült zsírt egy lábosba szűrjük, a kolbászkarikákat egy papírtörlőre szedjük.
2. lépés
5
A hagymát megpirítjuk a kolbász zsírján. Hozzáadjuk a fűszereket: babért, köményt, Ízvarázst, fokhagymát, sűrített paradicsomot, fűszerpaprikát és a kapor szárát. Átforgatjuk ezeket a hagymával, felöntjük egy liter vízzel, és teljesen puhára fűzzük.
3. lépés
5
A babért eltávolítjuk, turmixgépbe öntjük a lábos tartalmát, hozzáadjuk a tejfölt és a zablisztet. Legmagasabb fokozaton teljesen krémesre pürésítjük. Az így elkészült leves alapot visszaöntjük a lábosba, hozzáadjuk az átmosott káposztát, felforraljuk.
4. lépés
5
Ha szükséges, akkor még sózzuk, végül hozzáadjuk a finomra vágott kaprot.
5. lépés
5
A levest a kolbász karikákkal, friss tejföllel és kaporral tálaljuk.
Hozzászólások 0