Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Korhely leves

Korhely leves

(0)
45 perc
Közepes

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  g
só
1  ek
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
30  g
zabliszt
1  csésze
friss kapor
1  csipet
kömény
500  g
savanyúkáposzta
2  ek
sűrített paradicsom
2  db
babérlevél
1  l
forró víz
1  tk
fűszerpaprika
200  g
tejföl
200  g
vöröshagyma
3  gerezd
fokhagyma
150  g
csabai kolbász
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Adagonkénti információk

Elkészítés

45 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A kolbászt vékony karikákra vágjuk, ropogósra pirítjuk. A kisült zsírt egy lábosba szűrjük, a kolbászkarikákat egy papírtörlőre szedjük.
  • 2. lépés

    19 perc
    A hagymát megpirítjuk a kolbász zsírján. Hozzáadjuk a fűszereket: babért, köményt, Ízvarázst, fokhagymát, sűrített paradicsomot, fűszerpaprikát és a kapor szárát. Átforgatjuk ezeket a hagymával, felöntjük egy liter vízzel, és teljesen puhára fűzzük.
  • 3. lépés

    15 perc
    A babért eltávolítjuk, turmixgépbe öntjük a lábos tartalmát, hozzáadjuk a tejfölt és a zablisztet. Legmagasabb fokozaton teljesen krémesre pürésítjük. Az így elkészült leves alapot visszaöntjük a lábosba, hozzáadjuk az átmosott káposztát, felforraljuk.
  • 4. lépés

    5 perc
    Ha szükséges, akkor még sózzuk, végül hozzáadjuk a finomra vágott kaprot.
  • 5. lépés

    1 perc
    A levest a kolbász karikákkal, friss tejföllel és kaporral tálaljuk.
Korhely leves

1. lépés 5

A kolbászt vékony karikákra vágjuk, ropogósra pirítjuk. A kisült zsírt egy lábosba szűrjük, a kolbászkarikákat egy papírtörlőre szedjük.

Korhely leves

2. lépés 5

A hagymát megpirítjuk a kolbász zsírján. Hozzáadjuk a fűszereket: babért, köményt, Ízvarázst, fokhagymát, sűrített paradicsomot, fűszerpaprikát és a kapor szárát. Átforgatjuk ezeket a hagymával, felöntjük egy liter vízzel, és teljesen puhára fűzzük.

Korhely leves

3. lépés 5

A babért eltávolítjuk, turmixgépbe öntjük a lábos tartalmát, hozzáadjuk a tejfölt és a zablisztet. Legmagasabb fokozaton teljesen krémesre pürésítjük. Az így elkészült leves alapot visszaöntjük a lábosba, hozzáadjuk az átmosott káposztát, felforraljuk.

Korhely leves

4. lépés 5

Ha szükséges, akkor még sózzuk, végül hozzáadjuk a finomra vágott kaprot.

Korhely leves

5. lépés 5

A levest a kolbász karikákkal, friss tejföllel és kaporral tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
1 + 2 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • Authencity
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Felső étel
  • Húsos fogás
  • Leves
  • Leves
  • magyar konyha
  • Sertéshús
  • Tej / krém alap
  • Tél
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET