Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Kebabbal töltött batyu

Kebabbal töltött batyu

(0)
48 perc
Könnyű
Ha imádod a kebab ízeit, de valami újat szeretnél, ez a sós töltött batyu tökéletes választás: a pikáns húsos töltelék olvadt mozzarellával, ropogós, szezámmagos tésztában. Otthon, sütőben készül, mégis street food hangulatot varázsol az asztalra.

Hozzávalók

10

Ezt az ételt 10 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Csirkemell, darált, nyers
1  fej
vöröshagyma
200  g
Paprika, édes, piros, nyers
280  g
Kukorica, édes, sárga, konzerv, lecsöpögtetve, csapvízzel leöblítve
400  g
Paradicsom, passzírozott, konzerv
250  g
mozzarella sajt
1  csomag
Tészta, száraz, dúsított
1  tasak
Maggi Air Fryer Doner Kebab
0.25  ek
Magok, szezámmag, egész, szárított
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
10.5 g
Energia
213.4 kcal
Zsír
11.3 g
Fehérje
17.8 g
Telített zsírok
4.8 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

48 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    Pirítsuk meg a darált csirkehúst és az apróra vágott vöröshagymát. Majd adjuk hozzá a felkockázott paprikát, és süssük további 5 percig.
  • 2. lépés

    5 perc
    Szórjuk meg a Maggi Kebab alappal, keverjük hozzá a konzerv kukoricát és paradicsomot. Pároljuk még 5 percig, majd hagyjuk hűlni.
  • 3. lépés

    5 perc
    A pizza tésztából szaggassunk kb. 8–10 cm átmérőjű köröket.
  • 4. lépés

    10 perc
    Ha a töltelék kihűlt, keverjük hozzá a felkockázott mozzarellát, majd tegyünk egy adaggal minden formára szaggatott tésztalapra.
  • 5. lépés

    3 perc
    Nyomjuk össze a tészta széleit, formáljuk meg a töltött batyut, majd forgassuk meg szezámmagban.
  • 6. lépés

    20 perc
    Tegyünk minden megtöltött tésztát sütőpapírral bélelt tepsire, és süssük előmelegített sütőben 200 °C-on (gőz+alsó-felső) kb. 15–20 percig, amíg aranybarna és ropogós lesz.
Kebabbal töltött batyu

1. lépés 6

Pirítsuk meg a darált csirkehúst és az apróra vágott vöröshagymát. Majd adjuk hozzá a felkockázott paprikát, és süssük további 5 percig.

Kebabbal töltött batyu

2. lépés 6

Szórjuk meg a Maggi Kebab alappal, keverjük hozzá a konzerv kukoricát és paradicsomot. Pároljuk még 5 percig, majd hagyjuk hűlni.

Kebabbal töltött batyu

3. lépés 6

A pizza tésztából szaggassunk kb. 8–10 cm átmérőjű köröket.

Kebabbal töltött batyu

4. lépés 6

4. lépés 4. lépés 4. lépés

Ha a töltelék kihűlt, keverjük hozzá a felkockázott mozzarellát, majd tegyünk egy adaggal minden formára szaggatott tésztalapra.

Kebabbal töltött batyu

5. lépés 6

5. lépés 5. lépés

Nyomjuk össze a tészta széleit, formáljuk meg a töltött batyut, majd forgassuk meg szezámmagban.

Kebabbal töltött batyu

6. lépés 6

6. lépés 6. lépés 6. lépés

Tegyünk minden megtöltött tésztát sütőpapírral bélelt tepsire, és süssük előmelegített sütőben 200 °C-on (gőz+alsó-felső) kb. 15–20 percig, amíg aranybarna és ropogós lesz.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
4 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • A sütőből
  • Brunch
  • Csirke
  • Előétel
  • Előétel
  • Előételek
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • könnyű
  • Magas fehérjetartalmú
  • Megkapaszkodás
  • Nyár
  • Sajttal
  • Snack
  • ünnepek
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET