Ezt az ételt 10 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Pirítsuk meg a darált csirkehúst és az apróra vágott vöröshagymát. Majd adjuk hozzá a felkockázott paprikát, és süssük további 5 percig.
Szórjuk meg a Maggi Kebab alappal, keverjük hozzá a konzerv kukoricát és paradicsomot. Pároljuk még 5 percig, majd hagyjuk hűlni.
A pizza tésztából szaggassunk kb. 8–10 cm átmérőjű köröket.
Ha a töltelék kihűlt, keverjük hozzá a felkockázott mozzarellát, majd tegyünk egy adaggal minden formára szaggatott tésztalapra.
Nyomjuk össze a tészta széleit, formáljuk meg a töltött batyut, majd forgassuk meg szezámmagban.
Tegyünk minden megtöltött tésztát sütőpapírral bélelt tepsire, és süssük előmelegített sütőben 200 °C-on (gőz+alsó-felső) kb. 15–20 percig, amíg aranybarna és ropogós lesz.