Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kapros zöldbableves virslivel

0
45 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 ek
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
400 g
sárgahüvelyű zöldbab
400 g
zöldhüvelyű zöldbab
1 csokor
friss kapor
250 g
virsli
2 l
víz
1 db
fehérépa
2 db
sárgarépa
1 ek
étolaj
1.25 db
zeller
2 fej
vöröshagyma
2 ek
olívaolaj
2 
fokhagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
6.23 g
Energia
382.04 kcal
Zsír
27.2 g
Fehérje
11.35 g
Szénhidrát
27.06 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
8 perc
Az olívaolajon lepirítjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát. Ha a vöröshagyma lepirult, akkor hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.
2. lépés
7 perc
A zellert és a répákat megpucoljuk, a zöldbabok méretéhez igazított hasábokra vágjuk, és a hagymás alaphoz adjuk.
3. lépés
5 perc
Fűszerezzük a Maggi Ízvarázzsal és felöntjük a vízzel.
4. lépés
5 perc
Ha a zöldségek félig megpuhultak, hozzáadjuk a zöldbabot is.
5. lépés
15 perc
A virslit bevagdossuk és 2 centis darabokra vágjuk, olajon megsütjük.
6. lépés
5 perc
A levesbe az utolsó pillanatban kerül a finomra vágott kapor, és sült virslifalatokkal tálaljuk.
Kapros zöldbableves virslivel

1. lépés 6

Az olívaolajon lepirítjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát. Ha a vöröshagyma lepirult, akkor hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.

Kapros zöldbableves virslivel

2. lépés 6

A zellert és a répákat megpucoljuk, a zöldbabok méretéhez igazított hasábokra vágjuk, és a hagymás alaphoz adjuk.

Kapros zöldbableves virslivel

3. lépés 6

Fűszerezzük a Maggi Ízvarázzsal és felöntjük a vízzel.

Kapros zöldbableves virslivel

4. lépés 6

Ha a zöldségek félig megpuhultak, hozzáadjuk a zöldbabot is.

Kapros zöldbableves virslivel

5. lépés 6

A virslit bevagdossuk és 2 centis darabokra vágjuk, olajon megsütjük.

Kapros zöldbableves virslivel

6. lépés 6

A levesbe az utolsó pillanatban kerül a finomra vágott kapor, és sült virslifalatokkal tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév