Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kacsacomb sült serpenyős almás krumplival

(0)
194perc
Közepes
Az illatozó kacsacomb az ünnepi asztal egyik elengedhetetlen eleme. Most almával tehetjük még izgalmasabb és ízletesebb fogássá.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4  db
kacsacomb
0.5  ek
kacsazsír
50  dkg
burgonya
30  dkg
alma
2  db
újhagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
615.69 kcal
Fehérje
24.81 g
Szénhidrát
37.02 g
Telített zsírok
11.14 g
Zsír
40.35 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

194 perc
1. lépés
1 perc
A sütőt előmelegítjük 150 fokra.
2. lépés
145 perc
A combokat megszórjuk és bedörzsöljük 1-1 evőkanál Maggi ételízesítővel, majd tepsibe helyezzük, hozzáadjuk a zsírt, lefedjük alufóliával és az előmelegített sütőben 140 percen át sütjük.
3. lépés
5 perc
A burgonyát meghámozzuk és 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
4. lépés
3 perc
Az almát kicsumázzuk, majd 1x1 cm-es darabokra vágjuk. Az újhagymát felkarikázzuk.
5. lépés
30 perc
A 2 óra sütés leteltével a tepsiből kiveszünk 3-4 evőkanál zsírt, amit egy serpenyőben felmelegítünk és megsütjük benne az almát, a hagymát és a burgonyát. Sütés közben gyakran kavargatjuk és egy evőkanál Maggi ételízesítővel fűszerezzük.
6. lépés
10 perc
A combokat kivesszük a sütőből, levesszük a fóliát és 200 fokon további 10 percig pirítjuk, majd a megsült körettel tálaljuk.
Kacsacomb sült serpenyős almás krumplival

1. lépés 6

A sütőt előmelegítjük 150 fokra.

Kacsacomb sült serpenyős almás krumplival

2. lépés 6

A combokat megszórjuk és bedörzsöljük 1-1 evőkanál Maggi ételízesítővel, majd tepsibe helyezzük, hozzáadjuk a zsírt, lefedjük alufóliával és az előmelegített sütőben 140 percen át sütjük.

Kacsacomb sült serpenyős almás krumplival

3. lépés 6

A burgonyát meghámozzuk és 1x1 cm-es kockákra vágjuk.

Kacsacomb sült serpenyős almás krumplival

4. lépés 6

Az almát kicsumázzuk, majd 1x1 cm-es darabokra vágjuk. Az újhagymát felkarikázzuk.

Kacsacomb sült serpenyős almás krumplival

5. lépés 6

A 2 óra sütés leteltével a tepsiből kiveszünk 3-4 evőkanál zsírt, amit egy serpenyőben felmelegítünk és megsütjük benne az almát, a hagymát és a burgonyát. Sütés közben gyakran kavargatjuk és egy evőkanál Maggi ételízesítővel fűszerezzük.

Kacsacomb sült serpenyős almás krumplival

6. lépés 6

A combokat kivesszük a sütőből, levesszük a fóliát és 200 fokon további 10 percig pirítjuk, majd a megsült körettel tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév