Húsos-tejfölös gnocchi, sütőben sütve
50perc
Közepes
Fél óra alatt elkészülő, olaszos finomságot keresel? Megtaláltad! A receptben az olaszok nudliját, a gnocchit használjuk, ami tulajdonképpen krumpligombóc. Jobb helyre pedig nem is kerülhetne, mint a szaftos, fűszeres darálthús és tejfölös, sajtos szósz társaságába.
1
tasak
40
dkg
darált hús
50
dkg
gnocchi
15
dkg
cheddar sajt
28
dkg
tejföl
2
ek
olívaolaj
1
dl
forró víz
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
2556.01 kcal
Szénhidrát
124.13 g
Fehérje
75.71 g
Zsír
195.28 g
Telített zsírok
69.73 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
50 perc
1. lépés
10 perc
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
2. lépés
15 perc
A darált húst egy nagy serpenyőben megpirítjuk az olajon.
3. lépés
20 perc
Fehéredés után megszórjuk a fűszerkeverékkel, hozzáadjuk a gnocchit és 2 percig együtt pirítjuk, majd kevés vizet öntünk alá.
4. lépés
5 perc
A tejfölt ráöntjük, elsimítjuk rajta és megszórjuk a reszelt sajttal.
Hozzászólások 0