Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

0
55 perc
Közepes

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1 csipet
1 fej
vöröshagyma
3 dl
étolaj
1 db
sárgarépa
1 db
tojás
150 g
sűrített paradicsom
30 dkg
harcsafilé
1 csipet
ízlés szerint bors
1 db
zellerszár
1 db
pritamin paprika
20 dkg
gyufatészta
1 csésze
zsemlemorzsa

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
131.78 g
Fehérje
50.79 g
Zsír
13.08 g
Telített zsírok
3.04 g
Energia
858.13 kcal
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

55 perc
1. lépés
10 perc
A vöröshagymát, sárgarépát, paprikát és a zellert apróra vágjuk, a harcsafilét felkockázzuk.
2. lépés
5 perc
Pároljuk öt percig az ízlés szerint sózott és borsozott halkockákat, majd tegyük félre.
3. lépés
7 perc
Egy kevés olajon üvegesre pirítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a paprika felét, a répát és a zellert, 3-4 percig tovább pirítjuk.
4. lépés
10 perc
Felöntjük egy csésze vízzel, hozzáadjuk a Maggi halászlékockát és 10 percig pároljuk.
5. lépés
5 perc
Pürésítjük, majd szitán áttörjük, végül ízlés szerint besűrítjük a paradicsommal, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
6. lépés
10 perc
Közben a kihűlt haldarabokat villával összetörjük, összekeverjük a maradék hagymával, paprikával, a morzsával és a felvert tojással. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd 12 egyenlő részre osztva golyókat formázunk belőle.
7. lépés
8 perc
A halgolyókat bő olajban megsütjük és a halászlé szószon tálaljuk, kifőtt gyufatésztával körítjük.
Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

1. lépés 7

A vöröshagymát, sárgarépát, paprikát és a zellert apróra vágjuk, a harcsafilét felkockázzuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

2. lépés 7

Pároljuk öt percig az ízlés szerint sózott és borsozott halkockákat, majd tegyük félre.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

3. lépés 7

Egy kevés olajon üvegesre pirítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a paprika felét, a répát és a zellert, 3-4 percig tovább pirítjuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

4. lépés 7

Felöntjük egy csésze vízzel, hozzáadjuk a Maggi halászlékockát és 10 percig pároljuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

5. lépés 7

Pürésítjük, majd szitán áttörjük, végül ízlés szerint besűrítjük a paradicsommal, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

6. lépés 7

Közben a kihűlt haldarabokat villával összetörjük, összekeverjük a maradék hagymával, paprikával, a morzsával és a felvert tojással. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd 12 egyenlő részre osztva golyókat formázunk belőle.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

7. lépés 7

A halgolyókat bő olajban megsütjük és a halászlé szószon tálaljuk, kifőtt gyufatésztával körítjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév