Gyors recept, csupán néhány hozzávalóból, mégis akár ünnepi alkalmakra is bevetheted! Egyedül csak arra figyelj, hogy sütnivaló, azaz C típusú burgonyát válassz hozzá, hogy szépen egybesüljön az étel!
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
ingredient_quantity
recipe ingredient
80dkg
burgonya
1ek
vaj
40dkg
halfilé
2.5dl
tejszín
1.5dl
víz
1tasak
Maggi Halas tagliatelle krémes tejszínes szószban alap
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A burgonyát meghámozzuk, majd vékonyan felszeleteljük.
2. lépés
5 perc
Egy hőálló tálat alaposan kikenünk vajjal, majd a burgonya felét az aljára fektetjük. Erre kerül a vékonyan felszeletelt halfilé, majd egy újabb réteg burgonya a tetejére.
3. lépés
5 perc
A tejszínt a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a tasak tartalmát és kézi habverővel simára dolgozzuk. Az egészet a rakott burgonyára öntjük.
4. lépés
45 perc
175 fokos sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a teteje már barnulni kezd és a burgonya megpuhult mindenhol.
1. lépés
4
A burgonyát meghámozzuk, majd vékonyan felszeleteljük.
2. lépés
4
Egy hőálló tálat alaposan kikenünk vajjal, majd a burgonya felét az aljára fektetjük. Erre kerül a vékonyan felszeletelt halfilé, majd egy újabb réteg burgonya a tetejére.
3. lépés
4
A tejszínt a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a tasak tartalmát és kézi habverővel simára dolgozzuk. Az egészet a rakott burgonyára öntjük.
4. lépés
4
175 fokos sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a teteje már barnulni kezd és a burgonya megpuhult mindenhol.