A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A vöröshagymát megtisztítjuk és felaprítjuk, majd a meleg olajon üvegesre dinszteljük. Sózzuk és a tűzről lehúzva adjuk hozzá a pirospaprikát, babérlevelet, fokhagymát, majd keverjük el és öntsük fel a vízzel.
2. lépés
5 perc
Adjuk hozzá a zöldségeket és forraljuk fel.
3. lépés
1 perc
Miután felforrt, tegyük bele a tarját és a MAGGI Zöldségleveskockát.
4. lépés
15 perc
A zöldségek puhulásáig fedő alatt főzzük a levest.
5. lépés
3 perc
A lisztet egy kevés hideg vízzel és a tejföllel keverjük simára.
6. lépés
6 perc
A meleg levesből tegyünk pár kanállal a keverékhez, ezzel kiegyenlítve a hőmérsékletüket, majd habarjuk be vele a levest. Szükség szerint még sózzuk, pár percig főzzük, majd melegen tálaljuk.
1. lépés
6
A vöröshagymát megtisztítjuk és felaprítjuk, majd a meleg olajon üvegesre dinszteljük. Sózzuk és a tűzről lehúzva adjuk hozzá a pirospaprikát, babérlevelet, fokhagymát, majd keverjük el és öntsük fel a vízzel.
2. lépés
6
Adjuk hozzá a zöldségeket és forraljuk fel.
3. lépés
6
Miután felforrt, tegyük bele a tarját és a MAGGI Zöldségleveskockát.
4. lépés
6
A zöldségek puhulásáig fedő alatt főzzük a levest.
5. lépés
6
A lisztet egy kevés hideg vízzel és a tejföllel keverjük simára.
6. lépés
6
A meleg levesből tegyünk pár kanállal a keverékhez, ezzel kiegyenlítve a hőmérsékletüket, majd habarjuk be vele a levest. Szükség szerint még sózzuk, pár percig főzzük, majd melegen tálaljuk.
Hozzászólások 0