Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gombás quinoa saláta

0
20 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
barna csiperkegomba
12 dkg
quinoa
1 kis
vöröshagyma
1 szár
friss kakukkfű
2 ek
olaj
5 dl
forró víz
1 csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
242.23 kcal
Fehérje
10.11 g
Szénhidrát
29.72 g
Telített zsírok
1.65 g
Zsír
10.74 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

20 perc
1. lépés
3 perc
A gombát megtisztítjuk és negyedekre vágjuk. A hagymát pedig megpucoljuk és apró darabokra szeljük.
2. lépés
10 perc
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük a hagymát majd rábodjuk a gombanegyedeket. Hirtelen átsütjük, sózzuk, majd fedővel letakarva 10 perc alatt puhára pároljuk. A végén vegyük le róla a fedőt és párologtassuk el róla a gomba levét.
lépés
1 perc
Egy lábosban vizet forralunk, beledobjuk a MAGGI Gombaleveskockákat és elkeverjük.
4. lépés
5 perc
A quinoat forró vízzel alaposan leöblítjük, majd a lobogó, gombás alaplébe rakjuk és 15 perc alatt, fedő alatt puhára főzzük. Leszűrjük és a serpenyőben sült gombához keverjük.
5. lépés
1 perc
Friss kakukkfüvet keverünk hozzá és langyosan tálaljuk.
Gombás quinoa saláta

1. lépés 5

A gombát megtisztítjuk és negyedekre vágjuk. A hagymát pedig megpucoljuk és apró darabokra szeljük.

Gombás quinoa saláta

2. lépés 5

Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük a hagymát majd rábodjuk a gombanegyedeket. Hirtelen átsütjük, sózzuk, majd fedővel letakarva 10 perc alatt puhára pároljuk. A végén vegyük le róla a fedőt és párologtassuk el róla a gomba levét.

Gombás quinoa saláta

lépés 5

Egy lábosban vizet forralunk, beledobjuk a MAGGI Gombaleveskockákat és elkeverjük.

Gombás quinoa saláta

4. lépés 5

A quinoat forró vízzel alaposan leöblítjük, majd a lobogó, gombás alaplébe rakjuk és 15 perc alatt, fedő alatt puhára főzzük. Leszűrjük és a serpenyőben sült gombához keverjük.

Gombás quinoa saláta

5. lépés 5

Friss kakukkfüvet keverünk hozzá és langyosan tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév