Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Gombás, házi ravioli barnított vajjal

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

(0)
30 perc
Közepes
A házi készítésű, friss tészta utolérhetetlen: ez pedig egy nagyon egyszerűen, tésztagép nélkül is elkészíthető változat!

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  db
Maggi Gombaleveskocka
40  dkg
gomba
25  dkg
liszt
1  kis
vöröshagyma
3  kis
tojás
2  ek
olívaolaj
10  dkg
vaj
15  dkg
sajt
3  ek
olaj
1  tk
petrezselyem
1  tk
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
51 g
Energia
764.6 kcal
Zsír
52.1 g
Fehérje
24.4 g
Telített zsírok
22.3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

30 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A lisztet, a tojássárgáját és az olívaolajat összekeverjük és 5 percig folyamatosan gyúrjuk, majd folpackba csomagolva fél órát hűtőben pihentetjük.
  • 2. lépés

    5 perc
    A gombát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk.
  • 3. lépés

    3 perc
    Az olajon megdinszteljük a hagymát, ezt követően hozzáadjuk a gombát és 1-2 percig nagy lángon átpirítjuk.
  • 4. lépés

    5 perc
    Rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockát és saját levében, lefedve puhára pároljuk. A végén levesszük a serpenyő tetejét és addig főzzük, amíg a zöldségek leve el nem párolog.
  • 5. lépés

    5 perc
    A vajat kis lángon felolvasztjuk, majd addig melegítjük, amíg lemegy róla minden hab és enyhén mogyorós illata, illetve világos aranybarna színe nem lesz.
  • 6. lépés

    3 perc
    A pihentetett tésztát 4 részre osztjuk, majd jól lisztezett munkalapon, egyenként kinyújtjuk késfok vékonyságúra.
  • 7. lépés

    2 perc
    A kinyújtott tészta egyik felén 7-8 cm átmérőjű köröket jelölünk ki szaggatóval. A körök közepére halmozunk egy nagy teáskanálnyi gombatölteléket, majd ráhajtjuk a tészta másik felét és kiszaggatjuk a raviolikat. Jól lenyomkodjuk a körök széleit.
  • 8. lépés

    1 perc
    Amikor kész az összes ravioli, egy nagy lábasban vizet forralunk, olajat öntünk bele és egyszerre kifőzzük az összes tésztát. Amint feljönnek a víz felszínére, már készen is vannak.
  • 9. lépés

    1 perc
    Azonnal, a forró vajjal leöntve, petrezselyemmel és sajttal megszórva tálaljuk.
Gombás, házi ravioli barnított vajjal

1. lépés 9

A lisztet, a tojássárgáját és az olívaolajat összekeverjük és 5 percig folyamatosan gyúrjuk, majd folpackba csomagolva fél órát hűtőben pihentetjük.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

2. lépés 9

A gombát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

3. lépés 9

Az olajon megdinszteljük a hagymát, ezt követően hozzáadjuk a gombát és 1-2 percig nagy lángon átpirítjuk.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

4. lépés 9

Rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockát és saját levében, lefedve puhára pároljuk. A végén levesszük a serpenyő tetejét és addig főzzük, amíg a zöldségek leve el nem párolog.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

5. lépés 9

A vajat kis lángon felolvasztjuk, majd addig melegítjük, amíg lemegy róla minden hab és enyhén mogyorós illata, illetve világos aranybarna színe nem lesz.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

6. lépés 9

A pihentetett tésztát 4 részre osztjuk, majd jól lisztezett munkalapon, egyenként kinyújtjuk késfok vékonyságúra.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

7. lépés 9

A kinyújtott tészta egyik felén 7-8 cm átmérőjű köröket jelölünk ki szaggatóval. A körök közepére halmozunk egy nagy teáskanálnyi gombatölteléket, majd ráhajtjuk a tészta másik felét és kiszaggatjuk a raviolikat. Jól lenyomkodjuk a körök széleit.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

8. lépés 9

Amikor kész az összes ravioli, egy nagy lábasban vizet forralunk, olajat öntünk bele és egyszerre kifőzzük az összes tésztát. Amint feljönnek a víz felszínére, már készen is vannak.

Gombás, házi ravioli barnított vajjal

9. lépés 9

Azonnal, a forró vajjal leöntve, petrezselyemmel és sajttal megszórva tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
1 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Ebéd
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • olasz
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET