Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gombás bulgursaláta

0
30 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

50 dkg
barna csiperkegomba
20 dkg
bulgur
1 kis
vöröshagyma
1 l
forró víz
4 ek
olaj
4 ek
szezámmag
1 tk

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
403.98 kcal
Szénhidrát
48.18 g
Fehérje
12.52 g
Zsír
20.83 g
Telített zsírok
2.86 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A bulgurt öblítsük le, majd tegyük fel főni a meleg vízben és forraljuk fel.
2. lépés
5 perc
Adjuk hozzá a MAGGI Gombaleveskockákat és főzzük tovább, amíg megpuhul, ezt követően pedig szűrjük le róla a maradék vizet.
3. lépés
5 perc
Pucoljuk meg és aprítsuk fel a vöröshagymát, majd a felforrósított olajon kevés sóval pároljuk üvegesre.
4. lépés
5 perc
A gombákat tisztítsuk meg és vágjuk félbe.
5. lépés
8 perc
A félbevágott gombaszeleteket adjuk a hagymához és kevergetve süssük át 8-10 perc alatt.
6. lépés
2 perc
A leszűrt bulgurt keverjük át a serpenyőben lévő gombával, szórjuk meg a ropogós szezámmaggal és még melegen tálaljuk.
Gombás bulgursaláta

1. lépés 6

A bulgurt öblítsük le, majd tegyük fel főni a meleg vízben és forraljuk fel.

Gombás bulgursaláta

2. lépés 6

Adjuk hozzá a MAGGI Gombaleveskockákat és főzzük tovább, amíg megpuhul, ezt követően pedig szűrjük le róla a maradék vizet.

Gombás bulgursaláta

3. lépés 6

Pucoljuk meg és aprítsuk fel a vöröshagymát, majd a felforrósított olajon kevés sóval pároljuk üvegesre.

Gombás bulgursaláta

4. lépés 6

A gombákat tisztítsuk meg és vágjuk félbe.

Gombás bulgursaláta

5. lépés 6

A félbevágott gombaszeleteket adjuk a hagymához és kevergetve süssük át 8-10 perc alatt.

Gombás bulgursaláta

6. lépés 6

A leszűrt bulgurt keverjük át a serpenyőben lévő gombával, szórjuk meg a ropogós szezámmaggal és még melegen tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév