Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Válassz a hozzávalók közül
A bulgurt öblítsük le, majd tegyük fel főni a meleg vízben és forraljuk fel.
Adjuk hozzá a MAGGI Gombaleveskockákat és főzzük tovább, amíg megpuhul, ezt követően pedig szűrjük le róla a maradék vizet.
Pucoljuk meg és aprítsuk fel a vöröshagymát, majd a felforrósított olajon kevés sóval pároljuk üvegesre.
A gombákat tisztítsuk meg és vágjuk félbe.
A félbevágott gombaszeleteket adjuk a hagymához és kevergetve süssük át 8-10 perc alatt.
A leszűrt bulgurt keverjük át a serpenyőben lévő gombával, szórjuk meg a ropogós szezámmaggal és még melegen tálaljuk.
További izgalmas receptek