Ezt az ételt 5 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Serpenyőben a vajon átpirítjuk, enyhén sózzuk, megvárjuk míg levet ereszt.
Hozzáadjuk a MAGGI Gombaleves kockát, a kukoricakeményítőt, a tejszínt és a vizet, majd felfőzzük. A sűrű mártást hűlni hagyjuk.
A vajas tésztát kihajtogatjuk, 20 négyzetre vágjuk.
A négyzetek szélét hideg vízzel megkenjük, középre halmozzuk a mártást, egy másik négyzettel betakarjuk, a széleket egy villával – vagy akár az ujjunkkal – körben jól lenyomkodjuk.
A tojást felverjük, megkenjük a táskákat és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
Langyosan tálaljuk.