Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Szeleteld fel a virslit.
Kockázd fel a vöröshagymát, a paradicsomot, a paprikát, a káposztát és a szalonnát.
Pirítsd le a szeletelt virslit forró olajban, és tedd félre.
A kockára vágott szalonnát pirítsd, amíg ropogós nem lesz, majd add hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot a paradicsompürével.
Adj hozzá egy kis vizet, szórd meg fűszerpaprikával, keverd meg, és főzd egy kis vízzel fél órán keresztül, fűszerezd majoránnával, köménnyel és borssal.
Adj hozzá 1,5 liter forró vizet, a Maggi Marhahúsleves-kockákat és a kockára vágott burgonyát.
Ha a burgonya félig megfőtt, add hozzá a kockára aprított káposztát.
A tejfölhöz add hozzá a lisztet és kevés hideg vizet, majd keverd homogén állagúra. Adj hozzá egy keveset a leves főzővizéből a hőkiegyenlítés céljából, majd a keveréket lassan öntsd vissza a leveshez.
Add hozzá a virslit, és forrald fel. Pár perc forralás után tálalhatjuk is a levest.