Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fóliában sült csirkemell csípős kolbásszal

0
40 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

80 dkg
csirkemell
10 dkg
csípős kolbász
2 fej
lilahagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
3.49 g
Zsír
12.74 g
Fehérje
48.78 g
Szénhidrát
6.08 g
Energia
347.8 kcal
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
1 perc
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
2. lépés
10 perc
A csirkemellet ujjnyi vékony szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk és megszórjuk a MAGGI Csirke fűszerkeverékkel.
3. lépés
8 perc
Négy nagyobb darab alufóliát vágunk, a közepükre rakunk pár szeletet a kolbászból, majd ráfektetjük a hússzeleteket, végül a tetejükre pakoljuk a maradék kolbászt és a felkarikázott lilahagymát.
4. lépés
20 perc
Szorosan becsomagoljuk és az előmelegített sütőben 20 percig sütjük a batyukat. Ezután a fóliacsomagok tetejét megnyitjuk és még pár percig pirítjuk a húst.
5. lépés
1 perc
Melegen tálaljuk.
Fóliában sült csirkemell csípős kolbásszal

1. lépés 5

A sütőt előmelegítjük 200 fokra.

Fóliában sült csirkemell csípős kolbásszal

2. lépés 5

A csirkemellet ujjnyi vékony szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk és megszórjuk a MAGGI Csirke fűszerkeverékkel.

Fóliában sült csirkemell csípős kolbásszal

3. lépés 5

Négy nagyobb darab alufóliát vágunk, a közepükre rakunk pár szeletet a kolbászból, majd ráfektetjük a hússzeleteket, végül a tetejükre pakoljuk a maradék kolbászt és a felkarikázott lilahagymát.

Fóliában sült csirkemell csípős kolbásszal

4. lépés 5

Szorosan becsomagoljuk és az előmelegített sütőben 20 percig sütjük a batyukat. Ezután a fóliacsomagok tetejét megnyitjuk és még pár percig pirítjuk a húst.

Fóliában sült csirkemell csípős kolbásszal

5. lépés 5

Melegen tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév