Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fohagymás-diós padlizsánkrém

0
35 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kg
padlizsán
5 dkg
dió
1 dl
olaj
1 tk
barnacukor
1 tk
citromlé

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
378.13 kcal
Fehérje
5.86 g
Szénhidrát
18.97 g
Telített zsírok
3.12 g
Zsír
33.16 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
4 perc
A padlizsán végeit levágjuk, hosszában kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
2. lépés
5 perc
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral bélelünk, megkenjük az olajjal, megszórjuk a MAGGI Fokhagymás fűszerkeverék felével. Ráfektetjük a padlizsánszeleteket, a tetejüket is alaposan megkenjük olajjal és rászórjuk a fűszerkeverék másik felét, valamint a barnacukrot.
3. lépés
20 perc
200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, míg a padlizsán átsül. Az utolsó 10 percre tegyük be mellé a diót, hogy megpiruljon.
4. lépés
5 perc
Botmixerrel pépesítjük, szükség esetén sózzuk, majd adjunk hozzá egy kevés citromlevet.
5. lépés
1 perc
A pirított dióval megszórva tálaljuk
Fohagymás-diós padlizsánkrém

1. lépés 5

A padlizsán végeit levágjuk, hosszában kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk.

Fohagymás-diós padlizsánkrém

2. lépés 5

Egy nagyobb tepsit sütőpapírral bélelünk, megkenjük az olajjal, megszórjuk a MAGGI Fokhagymás fűszerkeverék felével. Ráfektetjük a padlizsánszeleteket, a tetejüket is alaposan megkenjük olajjal és rászórjuk a fűszerkeverék másik felét, valamint a barnacukrot.

Fohagymás-diós padlizsánkrém

3. lépés 5

200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, míg a padlizsán átsül. Az utolsó 10 percre tegyük be mellé a diót, hogy megpiruljon.

Fohagymás-diós padlizsánkrém

4. lépés 5

Botmixerrel pépesítjük, szükség esetén sózzuk, majd adjunk hozzá egy kevés citromlevet.

Fohagymás-diós padlizsánkrém

5. lépés 5

A pirított dióval megszórva tálaljuk

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév