A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az olajat és a 2 dkg vajat egy nagyobb serpenyőben összeforrósítjuk, rádobjuk a májat és a diót, hirtelen átsütjük. Hozzáadjuk az Ízvarázst, és lefedve további öt percig pároljuk.
2. lépés
9 perc
A langyosra hűlt májat, a diót és a szaftot egy mély edénybe rakjuk, hozzáadjuk a maradék vajat és a tejszínt, majd botmixerrel pürésítjük. (Használhatunk turmixot vagy késes aprítót is.)
3. lépés
1 perc
Azonnal tálaljuk.
1. lépés
3
Az olajat és a 2 dkg vajat egy nagyobb serpenyőben összeforrósítjuk, rádobjuk a májat és a diót, hirtelen átsütjük. Hozzáadjuk az Ízvarázst, és lefedve további öt percig pároljuk.
2. lépés
3
A langyosra hűlt májat, a diót és a szaftot egy mély edénybe rakjuk, hozzáadjuk a maradék vajat és a tejszínt, majd botmixerrel pürésítjük. (Használhatunk turmixot vagy késes aprítót is.)
Hozzászólások 0