Diós-fűszeres húsgolyók bagettben
30perc
Könnyű
1
tasak
40
dkg
darált hús
8
db
mini bagett
1
csomag
salátakeverék
10
dkg
dió
6
ek
vaj
1
db
zsemle
1
db
tojás
2
ek
olaj
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
661.24 kcal
Szénhidrát
71.06 g
Fehérje
25.17 g
Zsír
31.57 g
Telített zsírok
9.71 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
30 perc
1. lépés
5 perc
A zsemlét áztassuk vízbe, majd nyomkodjuk ki, és nagyobb darabokra szedve keverjük el a darált hússal, a MAGGI Sertés fűszerkeverékkel és a tojással.
2. lépés
5 perc
A diót aprítsuk durvára és pirítsuk meg a serpenyőben. Ezután adjuk a húsos keverékhez.
3. lépés
15 perc
A húsmasszából formáljunk dió méretű gombócokat és tapadásmenetes serpenyőben, kevés olajon süssük ki őket.
4. lépés
5 perc
4-5 húsgombócot salátalevelekkel együtt tegyünk egy-egy mini bagettbe vagy kornspitzbe, amelynek az egyik felét előzőleg kissé pirítsuk és vajazzuk meg.
Hozzászólások 0