Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diós-fűszeres húsgolyók bagettben

0
30 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
8 adag
+

Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40 dkg
darált hús
8 db
mini bagett
1 csomag
salátakeverék
10 dkg
dió
6 ek
vaj
1 db
zsemle
1 db
tojás
2 ek
olaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
9.71 g
Zsír
31.57 g
Fehérje
25.17 g
Szénhidrát
71.06 g
Energia
661.24 kcal
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A zsemlét áztassuk vízbe, majd nyomkodjuk ki, és nagyobb darabokra szedve keverjük el a darált hússal, a MAGGI Sertés fűszerkeverékkel és a tojással.
2. lépés
5 perc
A diót aprítsuk durvára és pirítsuk meg a serpenyőben. Ezután adjuk a húsos keverékhez.
3. lépés
15 perc
A húsmasszából formáljunk dió méretű gombócokat és tapadásmenetes serpenyőben, kevés olajon süssük ki őket.
4. lépés
5 perc
4-5 húsgombócot salátalevelekkel együtt tegyünk egy-egy mini bagettbe vagy kornspitzbe, amelynek az egyik felét előzőleg kissé pirítsuk és vajazzuk meg.
Diós-fűszeres húsgolyók bagettben

1. lépés 4

A zsemlét áztassuk vízbe, majd nyomkodjuk ki, és nagyobb darabokra szedve keverjük el a darált hússal, a MAGGI Sertés fűszerkeverékkel és a tojással.

Diós-fűszeres húsgolyók bagettben

2. lépés 4

A diót aprítsuk durvára és pirítsuk meg a serpenyőben. Ezután adjuk a húsos keverékhez.

Diós-fűszeres húsgolyók bagettben

3. lépés 4

A húsmasszából formáljunk dió méretű gombócokat és tapadásmenetes serpenyőben, kevés olajon süssük ki őket.

Diós-fűszeres húsgolyók bagettben

4. lépés 4

4-5 húsgombócot salátalevelekkel együtt tegyünk egy-egy mini bagettbe vagy kornspitzbe, amelynek az egyik felét előzőleg kissé pirítsuk és vajazzuk meg.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév