Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A zsemlét áztassuk vízbe, majd nyomkodjuk ki, és nagyobb darabokra szedve keverjük el a darált hússal, a sertés fűszerkeverékkel és a tojással.
A diót aprítsuk durvára és pirítsuk meg a serpenyőben. Ezután adjuk a húsos keverékhez.
A húsmasszából formáljunk dió méretű gombócokat és tapadásmenetes serpenyőben, kevés olajon süssük ki őket.
4-5 húsgombócot salátalevelekkel együtt tegyünk egy-egy mini bagettbe vagy kornspitzbe, amelynek az egyik felét előzőleg kissé pirítsuk és vajazzuk meg.