Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

(0)
170 perc
Könnyű

Hozzávalók

6 adagokat

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  ek
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
500  g
csirkemell
3  ek
olaj
4  szár
Rebarbara, nyers
1  ek
vaj
1  db
Hagyma, téli, nyers
2  csipet
fahéj
2  g
Fűszerkeverék, szárított, chili, natúr
200  g
Feltét, eper
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
24.9 g
Energia
279.1 kcal
Zsír
11.5 g
Fehérje
19.4 g
Telített zsírok
5.1 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

170 perc
  • 1. lépés

    34 perc
    Epres rebarbara csatni: egy kis lábosban hevítsünk fel vajat, adjuk hozzá a hagymát, és dinszteljük meg. Adjuk hozzá a fűszereket, valamint a kockára vágott rebarbarát és epret. Pároljuk kb. 15 percig, amíg a hozzávalók megpuhulnak, majd villával pépesítsük őket. Ízlés szerint mézzel édesítsük.
  • 2. lépés

    5 perc
    Nyársak: a csirkemellet megmossuk, és hosszában, kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk.
  • 3. lépés

    90 perc
    Pácoljuk a húst néhány órán át a Maggi Ízvarázsból és olajból készült pácban.
  • 4. lépés

    30 perc
    Áztassuk a nyársakat vízbe körülbelül 30 percre, így elkerülhetjük, hogy túl gyorsan megégjenek.
  • 5. lépés

    10 perc
    A csirkemellcsíkokat a nyársra fűzzük, a húst három helyen átszúrjuk. Forró grillen vagy grilltálcán sütjük körülbelül 10 percig, időnként megforgatva a nyársakat.
  • 6. lépés

    1 perc
    Ha elkészült a hús, epres-rebarbarás csatnival és teljes értékű pékáruval tálalhatjuk.
Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

1. lépés 6

Epres rebarbara csatni: egy kis lábosban hevítsünk fel vajat, adjuk hozzá a hagymát, és dinszteljük meg. Adjuk hozzá a fűszereket, valamint a kockára vágott rebarbarát és epret. Pároljuk kb. 15 percig, amíg a hozzávalók megpuhulnak, majd villával pépesítsük őket. Ízlés szerint mézzel édesítsük.

Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

2. lépés 6

Nyársak: a csirkemellet megmossuk, és hosszában, kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk.

Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

3. lépés 6

Pácoljuk a húst néhány órán át a Maggi Ízvarázsból és olajból készült pácban.

Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

4. lépés 6

Áztassuk a nyársakat vízbe körülbelül 30 percre, így elkerülhetjük, hogy túl gyorsan megégjenek.

Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

5. lépés 6

A csirkemellcsíkokat a nyársra fűzzük, a húst három helyen átszúrjuk. Forró grillen vagy grilltálcán sütjük körülbelül 10 percig, időnként megforgatva a nyársakat.

Csirkenyárs epres-rebarbarás csatnival

6. lépés 6

Ha elkészült a hús, epres-rebarbarás csatnival és teljes értékű pékáruval tálalhatjuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • 300 kcal alatt
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • BBQ
  • Csirke
  • Ebéd
  • Egyéb
  • Előétel
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Grillezett
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • indiai
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Magas fehérjetartalmú
  • Második fogás
  • Snack
  • Vacsora
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Őszibarackos csirkenyársak

    Őszibarackos csirkenyársak

    60 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET