Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Epres rebarbara csatni: egy kis lábosban hevítsünk fel vajat, adjuk hozzá a hagymát, és dinszteljük meg. Adjuk hozzá a fűszereket, valamint a kockára vágott rebarbarát és epret. Pároljuk kb. 15 percig, amíg a hozzávalók megpuhulnak, majd villával pépesítsük őket. Ízlés szerint mézzel édesítsük.
Nyársak: a csirkemellet megmossuk, és hosszában, kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk.
Pácoljuk a húst néhány órán át a Maggi Ízvarázsból és olajból készült pácban.
Áztassuk a nyársakat vízbe körülbelül 30 percre, így elkerülhetjük, hogy túl gyorsan megégjenek.
A csirkemellcsíkokat a nyársra fűzzük, a húst három helyen átszúrjuk. Forró grillen vagy grilltálcán sütjük körülbelül 10 percig, időnként megforgatva a nyársakat.
Ha elkészült a hús, epres-rebarbarás csatnival és teljes értékű pékáruval tálalhatjuk.