Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csicsóka krémleves sajtchipssel

0
35 perc
Könnyű
A csicsóka pár éve jelent meg (újra) a piacokon, de ma már a szupermarketekben is kapható: laktató, mégis diétás alapanyag, szabályozza a vércukorszintet és immunerősítő hatása is van. És még finom is!

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
csicsóka
20 dkg
burgonya
1 l
forró víz
2 dl
tejszín
5 dkg
sajt

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
244.28 kcal
Fehérje
8.49 g
Szénhidrát
33.81 g
Telített zsírok
5.36 g
Zsír
8.17 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
10 perc
A zöldségeket vékony karikára vágjuk, majd a vízzel és a MAGGI Zöldségleveskockákkal feltesszük főni.
2. lépés
20 perc
Kb.20 perc után, mikor a csicsóka és a burgonya is megpuhultak, botmixerrel összeturmixoljuk, közben hozzáadjuk a tejszínt is. Szükség esetén utánsózzuk, az elfőtt vizet pótoljuk.
3. lépés
5 perc
A sajtot lereszeljük és sütőpapírra 5 cm átmérőjű kis kupacokat rakunk belőle, majd forró sütőben -vagy akár serpenyőben - pár perc alatt kerek ropogós koronggá pirítjuk, ezt adjuk a leves mellé ropogtatni.
Csicsóka krémleves sajtchipssel

1. lépés 3

A zöldségeket vékony karikára vágjuk, majd a vízzel és a MAGGI Zöldségleveskockákkal feltesszük főni.

Csicsóka krémleves sajtchipssel

2. lépés 3

Kb.20 perc után, mikor a csicsóka és a burgonya is megpuhultak, botmixerrel összeturmixoljuk, közben hozzáadjuk a tejszínt is. Szükség esetén utánsózzuk, az elfőtt vizet pótoljuk.

Csicsóka krémleves sajtchipssel

3. lépés 3

A sajtot lereszeljük és sütőpapírra 5 cm átmérőjű kis kupacokat rakunk belőle, majd forró sütőben -vagy akár serpenyőben - pár perc alatt kerek ropogós koronggá pirítjuk, ezt adjuk a leves mellé ropogtatni.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév