A csicsóka pár éve jelent meg (újra) a piacokon, de ma már a szupermarketekben is kapható: laktató, mégis diétás alapanyag, szabályozza a vércukorszintet és immunerősítő hatása is van. És még finom is!
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A zöldségeket vékony karikára vágjuk, majd a vízzel és a MAGGI Zöldségleveskockákkal feltesszük főni.
2. lépés
20 perc
Kb.20 perc után, mikor a csicsóka és a burgonya is megpuhultak, botmixerrel összeturmixoljuk, közben hozzáadjuk a tejszínt is. Szükség esetén utánsózzuk, az elfőtt vizet pótoljuk.
3. lépés
5 perc
A sajtot lereszeljük és sütőpapírra 5 cm átmérőjű kis kupacokat rakunk belőle, majd forró sütőben -vagy akár serpenyőben - pár perc alatt kerek ropogós koronggá pirítjuk, ezt adjuk a leves mellé ropogtatni.
1. lépés
3
A zöldségeket vékony karikára vágjuk, majd a vízzel és a MAGGI Zöldségleveskockákkal feltesszük főni.
2. lépés
3
Kb.20 perc után, mikor a csicsóka és a burgonya is megpuhultak, botmixerrel összeturmixoljuk, közben hozzáadjuk a tejszínt is. Szükség esetén utánsózzuk, az elfőtt vizet pótoljuk.
3. lépés
3
A sajtot lereszeljük és sütőpapírra 5 cm átmérőjű kis kupacokat rakunk belőle, majd forró sütőben -vagy akár serpenyőben - pár perc alatt kerek ropogós koronggá pirítjuk, ezt adjuk a leves mellé ropogtatni.