Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csicseriborsós gombaragu nokedlivel

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40 dkg
barna csiperkegomba
1 db
csicseriborsó konzerv
35 dkg
liszt
1 fej
vöröshagyma
2 db
tojás
4.5 dl
forró víz
12 g
étkezési keményítő
2 dl
tejszín
4 ek
olaj
1 csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
84.03 g
Fehérje
22.36 g
Telített zsírok
9.28 g
Energia
653.89 kcal
Zsír
25.81 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A gombát megtisztítjuk és negyedekre vágjuk.
2. lépés
5 perc
A felforrósított olajon a hagymát és a gombát egy pici sóval megszórjuk és kevergetve átpirítjuk.
3. lépés
5 perc
A zöldségekre rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat, vizet öntünk alá és hozzáadjuk a leszűrt konzerv csicseriborsót. Fedő alatt kis lángon pároljuk.
4. lépés
5 perc
Egy nagyobb lábasban vizet forralunk. Amíg a víz felforr, a lisztből, a tojásból, a vízből és egy csipet sóból gyors, nem túl lágy nokedlitésztát keverünk.
5. lépés
10 perc
Amikor a gomba már puha, megszórjuk az étkezési keményítővel és hozzáadjuk a tejszínt: addig forraljuk csak, amíg a szósz besűrűsödik. Kóstoljuk, ha szükségesnek érezzük, még sózhatjuk.
Csicseriborsós gombaragu nokedlivel

1. lépés 5

A gombát megtisztítjuk és negyedekre vágjuk.

Csicseriborsós gombaragu nokedlivel

2. lépés 5

A felforrósított olajon a hagymát és a gombát egy pici sóval megszórjuk és kevergetve átpirítjuk.

Csicseriborsós gombaragu nokedlivel

3. lépés 5

A zöldségekre rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat, vizet öntünk alá és hozzáadjuk a leszűrt konzerv csicseriborsót. Fedő alatt kis lángon pároljuk.

Csicseriborsós gombaragu nokedlivel

4. lépés 5

Egy nagyobb lábasban vizet forralunk. Amíg a víz felforr, a lisztből, a tojásból, a vízből és egy csipet sóból gyors, nem túl lágy nokedlitésztát keverünk.

Csicseriborsós gombaragu nokedlivel

5. lépés 5

Amikor a gomba már puha, megszórjuk az étkezési keményítővel és hozzáadjuk a tejszínt: addig forraljuk csak, amíg a szósz besűrűsödik. Kóstoljuk, ha szükségesnek érezzük, még sózhatjuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév