Ezt az ételt 5 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, meghámozzuk és szeletekre vágjuk. A szalonnát felkockázzuk. A napraforgóolajat felmelegítjük egy serpenyőben és a szalonnát ropogósra sütjük, majd félretesszük. A hagymát megpucoljuk, kockára vágjuk és a félretett serpenyőben addig pároljuk, amíg üveges nem lesz.
Öntsük fel vízzel, forraljuk fel, és keverjük el benne a Maggi Füstölt ízű ízesítőkockát. Keverjük hozzá a fehérborecetet és a THOMY mézes-mustáros szószt, borsozzuk és öntsük a burgonyára.
Az uborkát megtisztítjuk és megmossuk, ha szükséges meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, a magokat eltávolítjuk, majd szeletekre vágjuk. Óvatosan keverjük össze az uborkát és a szalonnát a burgonyával. A metélőhagymát megmossuk, felaprítjuk és a salátára szórjuk.