Ez a fogás tavasszal szuper egytálétel lehet egy nagy tál friss fejes salátával vagy reteksalátával kísérve, de könnyebb húsok mellé köretként is megállja a helyét. Vigyázat: ez az étel a ropogós bacon darabkáknak köszönhetően jó eséllyel azonnal belopja majd magát mindenki szívébe.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A burgonyát meghámozzuk, kisebb kockákra vágjuk és enyhén sós vízben megfőzzük.
2. lépés
3 perc
Míg fő a burgonya, egy serpenyőben kis lángon megpirítjuk a bacont és félretesszük.
3. lépés
5 perc
A visszamaradt zsiradékhoz hozzáadjuk a hideg tejet és a Carbonara alapot, majd az egészet lassan simára keverjük és folyamatos keverés mellett pár perc alatt besűrítjük.
4. lépés
3 perc
Miután a burgonya megfőtt, leszűrjük és még melegen összeforgatjuk a tejszínes szósszal és megszórjuk a baconnel.
5. lépés
1 perc
Azonnal tálaljuk.
1. lépés
5
A burgonyát meghámozzuk, kisebb kockákra vágjuk és enyhén sós vízben megfőzzük.
2. lépés
5
Míg fő a burgonya, egy serpenyőben kis lángon megpirítjuk a bacont és félretesszük.
3. lépés
5
A visszamaradt zsiradékhoz hozzáadjuk a hideg tejet és a Carbonara alapot, majd az egészet lassan simára keverjük és folyamatos keverés mellett pár perc alatt besűrítjük.
4. lépés
5
Miután a burgonya megfőtt, leszűrjük és még melegen összeforgatjuk a tejszínes szósszal és megszórjuk a baconnel.
Hozzászólások 0